Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pracovní, personální, poradenská a výrobní agentura služeb - na trhu v ČR úspěšně působíme 14 let ... široké portfolio služeb vlastních i firem spolupracujících

Provozování: - hlídané parkoviště u letiště v Mošnově - služab NON-STOP 24 hod denně Odvoz: - na letiště a zpět Vzdáleno 300 m od letiště naproti čerpací stanice ONO

Internetová reklama Tvorba www stránek od 5 000, - Kč

Ekologická činnost. Nakládání s odpady včetně nebezpečných. Hydroizolace. Inženýrská činnost. Demoliční práce. Zemní práce. Stavby.

Tvorba webových stránek, webdesign, grafika, SEO optimalizace webů pro vyhledávače a PPC reklamní kampaně

Naše portfolio je převážně založeno na Microsoft technologiích. Vyvíjíme software na míru pro PC s operačním systémem Windows a mobilní zařízení s operačním systémem Windows Mobile a to na nativní nebo .NET platformě. Zaměřujeme se rovněž na webové aplikace, webové služby a komplexní webové portály na platformě ASP.NET, případně Adobe Flex. Naše ...

Kosmetika permanentní make-up tetování vizážista lektorka Působobnost: Jižní Čechy-přijedu do Vašeho kosmetického salonu Sídlo: Průmyslová 628, 37381 Kamenný Újezd(kraj ČB)

Společnost poskytuje dotační poradenství v oblasti strukturálních fondů Evropské Unie, což obnáší dotační audit, vypracování žádosti o dotaci, zpracování studie proveditelnosti, projektový management. Pořádáme semináře, napomáháme vzniku klastrů.

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Svatební, rodinná a dětská fotografie, technická a reklamní fotografie. Videozáznamy svateb.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Prodej: -plastové drtě a regranuláty. Zpracování a drcení plastů: -lisování plastů popřípadě drcení plastového odpadu na zakázku. Výkup: -odpadové plasty -drtě -regranuláty.

Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

Grafické zpracování a předtisková příprava reklamních a firemních materiálů, tisk (ofsetový, digitální, velkoplošný). Výroba a instalace reklamy.

Terénní statické a rázové zatěžovací zkoušky dle ČSN

Vydavatel novin Partner - regionální inzertní noviny pro všechny firmy, které se chtějí zvyditelnit a získat nové zákazníky. Partner vychází každý měsíc v nákladu 40.150 ks. Distribuce do všech schránek okresu Tábor zdarma (kromě odmítačů reklamy). Obsahem novin je kromě plošné inzerce také soukromá řádková inzerce, kulturní přehledy, články a ...

Body studio. Kryolipolýza, vacupress a lifting obličeje. -zeštíhlení postavy -odstranění celulitidy -vyhlazení vrásek, jizev, strií -zpevnění a regenerace pokožky -lymfatická drenáž -detoxikace organismu.

Fotografické práce Nabízím služby fotografa v Táboře. Fotografuji reklamní, produktové a rodinné fotografie. Mám za sebou jak několik samostatných výstav vlastní fotografické tvorby, tak široké zkušenosti v oblasti reklamy, módy a marketingu. Široké portfolio zahrnuje jak originální tvorbu, tak nejrůznější marketingové kampaně pro klienty z ...

Výroba: -televizní reklamy -komplexní reklamní služby -marketing -televizní tvorba.

Výroba - prezentační filmy a reklamyaudiovizuální tvorba Realizace - výroba - www stránky - firemní prezentace na DVD.

Prodej a opravy počítačů PC, notebooků, správa sítí, tvorba statických webových prezentací

Poskytujeme spolehlivé vysokorychlostní internetové připojení na nejmodernějších technologiích domácnostem a firmám v okolí Blatné, Lnář, Kasejovic, Bělčic, Hvožďan, Sedlice a dalších. Optické připojení až 500Mbit Wifi připojení až 65Mbit Individuální podmínky firmám a státní správě.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.