Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překlady a tlumočení - arabštinu Výuka - arabština

Sauna Pořádání - tenisové turnaje Pořádání - sportovní kurzy Provoz - tenisová škola Masáže - sportovní - relaxační - baňkové

Návrhy - loga Grafické práce Webdesigntvorba - www stránky na klíč

Služby: - čištění: - koberce, sedací soupravy - interiéry aut.

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

- Úklidové služby - dezinfekce, dezinsekce, deratizace - stavební práce

Zajistíme pro Vás úklid domácnosti, firem a institucí, péče o vozy, údržba zeleně, mytí oken a žaluzií, čištění koberců a čalounění

Překlady a tlumočení holandština.

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Služby: - realitní činnost, návrhy interiérů soukromých i komerčních, daňové poradenství

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Tiskárna: -grafické zpracování -vizitky -letáky -plakáty -dopisní papíry -samopropisovací formuláře -brožury -samolepky -kopírování do formátu A3 -bigování -číslování -perforace -skládání -lepení -šití...

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Společnost zabývající se půjčováním peněz o proti zástavě. Profesionální zastavárna: Férové, transparentní obchodní podmínky. Důraz na potřeby zákazníků a kvalitu služeb. Nadstandardní prostředí zastavárny. Tyto hlavní principy fungování naší zastavárny nabízíme zákazníkům.

Společnost d-Health s.r.o. se zaměřuje na technologie mobilního sběru dat a s tím související služby v oblasti IT infrastruktury, radiofrekvenčních řešení, vývoje a implementace mobilních aplikací a softwarových komponent na míru.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Bezpečnostní a detektivní agentura, střežení objektů, elektronické zabezpečení, ozbrojený doprovod při prepravě cenin, ochrana osob. Pořadatelská služba při kulturních a jiných akcích.

Nákupní palác s obchody, restauracemi, kancelářemi a garážemi..