Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Půjčovna svatebních a společenských šatů. - luxusní i jednoduché svatební šaty a doplňky - společenské šaty pánské a dámské - 8 katalogů svatebních oznámení - 300 druhů snubních prstenů, foto, video, kytice - svatební foto - svatební video - svatební líčení - svatební účesy - catering Prodej: - pánské košile, bižuterie, ...

Provádíme masáže lávovými kameny, lymfatické a rekondiční masáže. Nabízíme manikúru a medicinální pedikúru či zhotovení silikonových korektorů. Pedikúra - zhotovení nehtových rovnátek - meziprstní korektory - přístrojová pedikúra - vhodná pro diabetiky Manikúra - P-shine - gelolaky - zábaly - parafínové zábaly - thermo ...

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Firma SEO solution, nabízí profesionální webové stránky s originálním designem. Máme dlouholetou zkušenost v oblasti informačních technologií.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Pomáháme našim klientům využívat internet efektivně. Určujeme strategie pro digitální média, vedeme projekty a poskytujeme konzultace. Organizujeme networkingové akce, propojujeme talentované lidi. Blogujeme, školíme, kódujeme.

Prodej ready made společností. Zakládání obchodních společností nejen v ČR. Zakládání mezinárodních obchodních společností v daňových rájích (tzv. offshore jurisdikce). Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Poskytujeme wellness služby v samém srdci Starého Města. Provádíme masáže, depilace, kosmetiku, bělení zubů a mnoho dalších procedur.

Výroba: - zábavné kondomy z přírodního latexu - latexové směsi

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Projekce, dodávky, montáže a provozování: -čistírny odpadních vod a úpraven vody. Odvodnění a zpracování kalů. Poradenství v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Činnost autorizované osoby pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami..

Nabídka ostrahy majetku a osob. Zajištění převozu finanční hotovosti a cenností.

Dodávky webových aplikací platformy abc Suite. Komplexní řešení firemní IT struktury: - Document management system - elektronická podatelna - kontaktní centrum - webový publikační systém

Projektování staveb: - bytová výstavba - prodejny - skady - výrobní závody - kancelářské celky.

Zajištění technických služeb města. Skladování a likvidace odpadů. Provoz sběrného dvora.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Komplexní služby v oblasti: - public relations - marketingová komunikace - reklama - public affairs.

Nabízíme velkoformátový digitální tisk a sítotisk.

Služby: -marketing a management zdravotních zařízení v ČR -provedení hloubkových auditu, -zpracování metodiky řízení -komplexní marketingovou strategii.

POHŘEBNÍ SLUŽBA: ZAJIŠŤUJEME: -sjednání pohřbu po telefonické dohodě ve všední dny, o víkendech, o svátcích v provozovně nebo v místě bydliště -převoz zemřelého z bytu, nemocnice, nebo z jiného zdravotnického zařízení SMUTEČNÍ OBŘADY: -v síních v Hrádku nad Nisou, Chotyni, Chrastavě -v kostelích -varhanní doprovod i zpěv při ...

Orpas je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá organizací a řízením externích i interních pracovníků úklidu Strategií naší společnosti je poskytnout kompletní a odborné služby všem firmám, kteří chtějí kvalitní služby a perfektní čistotu.

Developer. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.