Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Technické zkoušky - analýza.

Výroba, dovoz a prodej reklamních předmětů. 3D reklamní a dárkové předměty na míru (tailor made). Vytváření kampaní pro klienty působící v oblasti FMCG.

Služby: -strážní, security -detektivní -ostraha objektů -fyzická ochrana, ochranka, ochrana vozidel -ostraha objektů, budov, kanceláří -ostraha obchodních prostor -ostraha kulturních akcí -ostraha V.I.P. osob -ochrana VIP prostor, soukromé oslavy, rauty, konference, valné hromady -obsluha elektronické zabezpečovací a protipožární systémy ...

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Poskytování poradenství v oblasti systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti práce.

Finanční poradenství Marketingový outsourcing - marketingové kampaně - průzkum trhu - design - indoor marketing - outdoor marketing - event management - PR public relations Outsourcing obchodních činností - obchodní zastoupení - průzkum trhu - přímý prodej - internetový prodej - ...

centrum osobního růstu Sedmikráska: -osobní konzultace: pomoc při řešení témat: osobní růst a vnitřní rozvoj, hledání smyslu a naplnění, vztahy, intimita, zneužití, agrese, rodina, náročné životní situace, úzkosti, deprese, závislosti, psychosomatické obtíže, apod. -semináře: Rodinné konstelace Pět tibeťanů Léčení vnitřního dítěte Léčení ...

Modeláž gelových nehtů Catherine, Manikúra, Pedikúra- ošetřující se solí z Mrtvého moře, Relaxační pedikúra s masáži chodidel. E-shop: bižuterie, šperky z chirurgické oceli, šperkovnice, shakira šátky a doplňky pro břišní tanečnice, galanterie, příležitostní módní stylové a bytové doplňky

V.A.O. Techmashexport-agentská smlouva na společnou práci na trhu v ČR, SR, Maďarsku, Německu, Francii (centrála v Moskvě). Zástupce Kostromské oblasti, rozšiřování kontaktů mezi administrativou oblasti a strukturami ČR.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Specializujeme se na reklamní servis, signmaking a produkci tiskovin. Dodáváme přenosné prezentační systémy, ochutnávkové stolky, grafické rolety a stojany. Zabýváme se velkoplošným tiskem a laminováním. Nabízíme individuální přístup a spolehlivost.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí. Konzultace, poradenství. Oceňování nemovitostí.

Zprostředkování zaměstnání. Poradenská činnost: - průmysl - energetika - doprava - spoje - zdravotnictví - zemědělství. Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství. Projekční činnost ve výstavbě.

Vývoj, výroba, distribuce: -software určený k řešení logistiky dopravy, spedice a pro evidenci a administrativní správu silničních vozidel, strojů a jejich obsluhy.

Síť Voinet Vám nabízí standardní telefonní služby přes veřejnou internetovou službu při zachování komfortu při volání. Poskytujeme ADSL a VoIP.

Projekce, architektonická činnost, stavební činnost: -výstavba rodinné domy -individuální zástavba.

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Komplexní služby: - realizace prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních nemovitostí a developerských projektů, vyhledávání nemovitostí na míru, daňové poradenství, kompletní právní servis.

Poradenství, studie, projekce, inženýring vodohospodářských a ekologických staveb: -kanalizační sítě -čistírny odpadních vod -čistota vod (pasportizace, intenzifikace, rekonstrukce, provozní řády) -řešení složitých hydrotechnických a technologických výpočtů pomocí software.

Poskytování geografického informačního systému..

Výroba, 3D návrhy, montáž. -návrhy, výroba a prodej kuchyní -dodávka, montáž a pokládka všech podlahových krytin -výroba a dodávka vestavěných skříní -schody na míru -interiérové a vchodové dveře -rekonstrukce bytů na klíč