Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
REPROTISK Kompletní služby v oblasti reklamy, propagace a tisku: -vyřezávaná samolepící reklama (reklamní tabule, výlohy, auta, počítače) -výroba tiskovin (reklamní letáky, plakáty, noviny, časopisy, prospekty, brožury, katalogy, pozvánky, novoročenky, kalendáře, hlavičkové papíry, obálky, vizitky, svatební oznámení) -potisk maturitních ...

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Firemní videoprezentace, email kampaně, telefonní kampaně, překlad webových stránek z/do angličtiny, ruštiny, výroba a správa webových stránek, seo, prostory na pořádání seminářů, akci, prezentací, dárkové baličky...

Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady pro obce, firmy a podnikatele, nakládání s odpady, odpadové hospodářství: -sběr, svoz a zneškodňování živnosteského a komunálního odpadu -sběr, svoz a využití: -separovaný odpad z měst, obcí, firem, živnostníků a občanů -separovaný papír, druhotné suroviny, kuchyňský odpad ...

Realitní kancelář REAL: -prodej -pronájem -nákup nemovitostí.

Svatební salón. Zhotovení: - svatební oznámení - svatební kytice, dorty, snubních prsteny Zajišťujeme: - živá hudba - profesionální kadeřnice, vizážistky, nehtovou modelaci.

Poskytujeme služby v oblasti integrované marketingové komunikace. Komplexní služby public relations: - vztahy s médii - vztahy se specifickými cílovými skupinami - interní komunikace - komunikace v krizi - organizace společenských a odborných akcí - reklama - přímý marketing.

Realitní kancelář-služby: -zprostředkování: -prodeje bytů, pozemků -pronájem a podnájem bytových a nebytových prostor (Hradec Králové a okolí) -bezplatná konzultace v oblasti nemovitostí a bytové problematiky -evidence nabídky a poptávky.

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Služby: -překlady a tlumočení: -němčina -angličtina -ruština -italština -výuka: -němčina (specialista na němčinu) -angličtina -AU-PAIR hlídání dětí.

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Design, corporate identity, grafické návrhy, tvorba tištěných i interaktivních prezentací a aplikací. Reklama. Interiérový design komerčních prostor.

Nabízíme vytvoření individuálního grafického návrhu na míru od vizitky až po grafická řešení prezentace na internetu.

Dodání, zavedení a udržování ekonomického informačního systému "IIS Ekonom" Vlastnosti ekonomického informačního systému: -klient server+možnost distribuovaného zpracování -operační systém NT, W2000, W2003 -stanice NT, W2000, XP -databáze Microsoft Sql Server, Oracle -propojení s MS OFFICE Obsahuje: -Saldokonto dodavatelů, ...

Služby: -zemědělský software -dodávka technologie pro živočišnou výrobu -chov skotu a prasat.

Výroba: - reklamní hodiny a hodinky - zakázková výroba kravat a šátků - dovoz švýcarských hodinek

Můj personalista. Příprava na pohovor - příprava na prezentaci - koučink zaměřený na rozvoj potenciálu -školení (personalistika, change management, rozvoj organizace)

Fotografické práce Produkování televizních pořadů

Reklamní nápisy - polepy automobilů - polepy výloh - plastické písmovýroba - transparenty Světelná reklama - neony Gravírování Digitální tisk Grafické práce.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Bazar Nopoz, Dům levného nábytku. Výkup, prodej, obchod: -zánovní, použitý a nový, levný nábytek: -obývací stěny -sedací soupravy -válenda -ložnice, postele -kuchyňská linka -kancelářský a bytový nábytek z dovozu -bytové, restaurační a hotelové doplňky -předsíňová stěna -obrazy -koberce -likvidace pozůstalostí, vyklízení ...