Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - nehtová modeláž - Shellac, P-shine.

Služby: -fotograf, -produktová fotografie -svatební fotograf -portrétní fotografie -profesionální retuš

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

Marta Dubská se zaměřuje na líčení, barvení obočí, kosmetické služby, pedikúru a prodej s tím souvisejících produktů.

Petr Šindela se zaměřuje na fotografické služby, především na focení v ateliéru, exteriéru, svatby, fitness a produktové fotografie.

Twisted Fox s.r.o. se zaměřuje na technologická řešení pro malé společnosti i velké korporace, testování webových stránek a na investiční činnost.

Kateřina Kubíčková provozuje nehtové studio a zaměřuje se na manikúru, pedikúru a kosmetiku.

Lenka Všetičková se zaměřuje na baňkování, různé druhy masáží a terapií.

Fotografické služby pro obce, firmy a fyzické osoby - komplexní fotopráce Video služby pro obce, firmy a fyzické osoby - natáčení reportáží a dokumentů, včetně zpracování scénářů - profesionální prezentace firem, škol, neziskových organizací - natáčení svateb, významných rodinných událostí

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - měkké taneční podložky - kovové taneční podložky - příslušenství k tanečním podložkám - kabely, redukce. Služby: - možnost pronájmu taneční podložky na soukromé akce - dětský den, pouť, firemní akce. Partnerská prodejna Bambule.

Vývoz jímek, septiků, žump, čističek, vývoz kuchyňských lapolů, výpalků z pálenic, vymytí tlakovou vodou. Čištění kanalizací a ucpaných odpadů tlakovým kombi vozem (od průměru dn 100 až dn 600mm) Přeprava tekutých odpadů ADR třídy 8 a 9, jejich likvidace na deemulgační stanici, vývoz jímek s obsahem ropných látek, úkapových lapolů a emulzí s ...

Bytové družstvo Kovářova se zaměřuje na správu, údržbu, opravy a rekonstrukce bytového domu.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, úklidu a údržby měst. Mezi služby, které poskytujeme patří např. svoz a zpracování odpadů, čištění a údržba místních komunikací včetně zimní údržby, provádíme také běžné opravy a údržbu nákladních vozidel. Provozujeme sběrný dvůr v Třinci a v ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Černá tlapka nabízí stříhání a trimování psů. Provádím koupání, stříhání drápků, čištění uší a depilaci chloupků. Zabývám se chovem barevných kanáru.

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Kosmetika. Laser. Lymfoven. Masáže . Manikúra. Nehtová modeláž. Pedikúra. Kadeřnictví. Botox. Permanentní make-up

RAZÍTKA – COLOP, SHINY, TRODAT samobarvící i dřevěná, do 3 dnů, EXPRES do 24 hod., RYCHLÝ expres do 30 min. Nabízíme razítka: textová, datumovky, číslovačky, kapesní razítka, razítkové tužky, skládací razítka aj. Příslušenství: podušky, polštářky, razítková barva aj. Zhotovíme: Atypické velikosti razítek dřevěná a samobarvící. Zpracování ...

Petr Zavrtal prodává noviny, tabák, Iqos, Glo, Blu, Vype zařízení a smíšeného zboží. Provozuje výdejnu zásilek DPD, Balíkovna, WeDo. Služby kopírování, tisk, laminování a kroužková vazba. Sběrna opravny obuvi. Terminál Sazka. Sázkové hry, stírací losy, dobíjení mobilních telefonů, sim karty.