Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba aplikací: - pro internet, - pro Windows. Půjčovna - Navigace Možnost zapůjčení autonavigace, navigace na motocykl, mapy celé Evropy. Ceny od 50, -Kč bez DPH za den. - Antiradary Možnost zapůjčení antiradaru za cenu 100, - Kč bez DPH za den. - Videokamery Možnost zapůjčení videokamer za cenu 50, - Kč bez DPH za den. ...

Nabízíme komplexní služby pro dům - čištění fasád a střech, antigraffiti servis, ochranu budov proti holubům, výškové práce a kácení stromů.

Sociální služby. Poradenství: - hledání zaměstnání.

Čistíme oděvy, kůže a kožešiny. Vše žehlíme ručně.

Úklidové služby. Provádíme úklid jednorázový, pravidelný, kompletní, kanceláří, obchodů, domů, mytí oken, výkladů, ošetření podlah, PVC.

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Výroba: - reklamní spoty - naučné filmy. Marketingové kampaně. Optimalizace webu. Grafika.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Kosmetický ateliér. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže.

Nabídka komplexních služeb v oblasti výpočetní techniky. Prodej softwaru pro projektování..

Nabízíme grafické práce, reklamní činnost, webové prezentace, SEO optimalizace, internet marketing, videospoty a virtuální prohlídky.

Reklama: -velkoplošný tisk, laminování -polystyrenová loga a písma -malba na fasády -solární a bezpečnostní fólie -vyšívání a potisk textilu -plotrová grafika -frézování, gravírování (při výrobě mosazných cedulí) -postřik bannerů, nástřik vlajek -výstavy a veletrhy od návrhu po realizaci.

Reklamní činnost: - razítka, - tiskoviny, - potisk předmětů, - grafické návrhy, - reklamní předměty, - informační systémy.

Dodavatel zařízení a technologií pro bezdrátové přenosy dat, hlasu a obrazu, pro videokonference a pro zabezpečení dat. Nabízí také prostředky potřebné při zavádění systémů elektronického podpisu a zabezpečovaného e-obchodu. Prudukty: -přední světové výrobky mikrovlnných spojů -mikrovlnná rádia -videokonferenční ...

Služby: - správcování celých sítí, serverů, jednotlivých PC, - správcování systému MS Small Business Server 2003, 2008 Standard, Premium; i vzdáleně, - poradenství při volbě HW a programového vybavení, - projekty nasazení výpočetní techniky včetně sítí, - instalace HW a SW u zákazníka se základním zaškolením, - rozšířené školení ...

Prodej, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky. Instalace, oprava, prodej: - software.

Fotoatelier Lucie: - focení portréty, akty, privátní fota - focení dětí rodinná fota - velkoformátový digitální tisk - tvorba kalendářů z fotek.

Tisk, tiskárna : - barvotiskové prospekty, pohlednice - dopisní papíry - tiskopisy samopropisovací, číslované - noviny, časopisy, brožury - kalendáře, katalogy, plakáty - papírové samolepky - knihy nižších nákladů - výroba lehkých obalů. Výroba: - razítka - lehké obaly.

Výroba: - loga - vizitky - hlavičkové papíry - složky Grafické návrhy. Vývoj: - internetové aplikacetvorba - www stránky

Grafické a webdesignové studio Nandu nabízí profesionální zpracování www prezentací a firemního stylu (Corporate identity). Intuitivní e-shopy pro Vaše zákazníky, internetové aplikace na míru, vlastní jednoduchý publikační systém, originální design a interaktivní prvky pro vaše webové stránky.

Služby: -kopírování -potisk -kroužková rychlovazba. Prodej: -papírnické zboží.

Architektonické studie. Stavební projekce: - bytová, občanská a průmyslová výstavba - opakované projekty - systémové projekty - individuální návrhy - interiéry. Urbanistické studie, urbanismus.