Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj a prodej softwaru pro státní správu a samosprávu.

Energetika: -Provádíme investiční výstavby spaloven odpadů, kotelen, výměníkových stanic, parovodů, plynovodů, potrubníc... FGD: -V rámci obchodního zastoupení spol. Munters Euroform v ČR provádíme výměny a opravy všech systémů eliminátorů kapek (odlučovačů kapek) v odsíření kouřových plynů (FGD). Ve spolupráci s útvarem výzkumu a vývoje ...

Fitness centrum, posilovna: -soukromý trénink -ojedinělý design strojů -sportovní výživa -životospráva -poradenství -bar -dobrá společnost 3 solária: -bronzové opálení výbornou řadou solárií -k dokonalejší barvě kosmetika pro všechny typy pleti Fajnová atmosféra. Tělo i relax v jednom.

VÝROBA, PRODEJ: -ubrusy, ubrousky, prostírky -naprony -polštářky -polštáře: -bylinkové -pohankové -špaldové -bylinkové pytlíčky -přehozy -látkové dekorativní krabičky -sedáky PRODEJ: -bytové doplňky: -garnyže, žaluzie, rolety, markýzy, slunečníky -bytový textil: -potahové látky, záclony ...

Reklama na LED obrazovce na sportovních akcích po celé České republice.

Služby: -zkušebna -vodoměry -kalibrace měřidel -certifikace.

Činnost firmy: - návrhy technologie úpravy vody a konstrukce zařízení na úpravu vody - výroba, instalace a servis úpraven vody - výzkum a vývoj biodegradačních sanačních metod úpravy odpadů.

Nakladatelství Primus Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - knihy, knihkupectví - učebnice

Psychotesty pro řidiče. Dopravně psychologické vyšetření řidičů (profesionální, vybodovaní řidiči, učitelé autoškoly ad.). Psychologické testování řidičů. Akreditovaný dopravní psycholog.

Kadeřnický salon Ostrava, kadeřnictví. Prodlužování, zahušťování vlasů.

Projekční, inženýrská a dodavatelská činnost: -tvorba územní energetické koncepce -projekce veřejného osvětlení -vypracování energetických auditů -průkazy energetické náročnosti budovy (PENB) -provoz energetických soustav (výroba a dodávky tepla a elektrické energie -energetický management -provádění sdružených nákupu elektrické energie a ...

Centrum sdílených služeb.

Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Profesionální překladatelské služby pro všechny hlavní světové jazyky i všechny jazyky evropské. Specialista na právo, technické překlady, automobilismus, propagační materiály, ekonomické a finanční dokumenty a mnoho dalších.

Výstavba bytových a nebytových budov. Architektonické činnosti.

Činnost: -architektonická -kompletní projektová ve stavebnictví -inženýrská ve stavebnictví -územní plánování -kordinátor bezpečnosti práce na staveništi

Výroba: -světelné reklamy -reklamní panely -levná frézovaná písmena -informační a orientační systémy -úsporná světelná reklama-LED diody -digitální a velkoplošný tisk -tisk fotografií a zvětšenin -tisk fotografií na plátno -samolepky a polepy automobilů -tisk plachet a bannerů -polepy výloh a firemních štítů -frézování ...

Správa a údržba objektů domovního fondu. Zpracování a údržba ekonomické evidence. Vedení účetnictví bytových jednotek a zpracování daňového přiznání. Údržba a opravy spravvaných budov.

BILLBOARDY, MEGAPOSTERY: - velkoplošné reklamy - dlouhodobé pronájmy reklamních ploch - krátkodobé billboardové kampaně WEBOVÉ STRÁNKY TISKOVÉ A GRAFICKÉ SLUŽBY: - návrh - logotyp - vizitky - hlavičkový papír - firemní obálky - polepy výloh - katalogy

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Služby: Přistavení kontejneru na odpad. Odvoz kontejneru s odpadem. Likvidace odpadů. Přeprava materiálu na paletách. Přeprava písku, štěrku, kameniva, recyklátu, zeminy a td.