Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poradenství pro systémy řízení: - zavedení systému jakosti - zavedení environmentálního systému řízení - zavedení systému řízení bezpečnostních rizik Programy na ošetření kvality lidského potenciálu.

Zvuková reklama. Výroba reklamních spotů i znělek, hudebních reklam a zvukových log. Komponovaná i archivní hudba. Banka zvuků a ruchů.

Kadeřnictví a kosmetika: -dámské a pánské kadeřnictví -práce s vlasovou kosmetikou L´ORÉAL, KÉRASTASE, WELLA -kosmetika -ošetření pleti provádí kosmetikou GERMAINE de CAPUCCINI -zábaly na potlačení celulitidy -parafínové zábaly rukou -japonská manikúra -barevná typologie.

BURG production Výroba audiovizuálních děl: reportážní, propagační, reklamní, svatební, instruktážní i jiná videa. Grafický design: loga, tiskoviny, grafika internetových stránek, atd.. Fotografické služby: reportážní, reklamní

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.

Prodej: -komisní zboží: -drobné spotřební zboží -elektronika -sportovní oblečení a potřeby -oděvy dle sezony -hračky, knihy, č asopisy -veškeré značky kol. Velkosklad a prodej: -zlacená bižuterie: -řetízky, přívěsky, naušnice a náramky.

Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Služby: -prádelna -praní prádla včetně dopravy v kontejnerech -pracovní oděvy -ložní prádlo -restaurační-hotelové prádlo -praní pro zdravotnická zařízení včetně kompletace a dodávky operačních setů podle požadavku klienta. Půjčovna: -ložní prádlo, stolní prádlo, froté -veškeré prádlo pro nemocnice -operační ...

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Fotografické služby. - průkazové fotografie - digitální fotografie - obnova smazaných fotografií z paměťové karty.

HYPERMARKET NISA: OBCHODY: - móda - obuv, kožené zboží - interiér a elektro - zábava a jídlo - multikino - kasíno - hypermarket.... * hypermarket Hyper Albert: 8.00 - 22.00 * obchodní centrum Nisa Liberec: 9.00 - 21.00 * kasino: 9.00 - 7.00 * multikino CineStar: 14.00 - 24.00 * dětský koutek: 10.00 - ...

Poradenství: -ekonomické -organizační -marketingové. Konzultace. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Thajské relaxační masáže: - masáž zad, nohou - masáž celého těla - havajská masáž - indická masáž hlavy - orient express.

Grafické návrhy, tvorba www, potisk reklamních předmětů, tisk vizitek, letáků, tiskovin, výroba vlajek, reklamních cedulí a jiné.

Poskytujeme služby prádelny i mandlu.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Ukončená činnost k 19.4.2011 Úklidová společnost, úklidové služby. Pražská Anela poskytuje: -denní úklid kanceláří -mimořádný a jednorázový úklid -úklid domácností..

Služby: -kosmetika -klasické ošetření pleti -depilace, epilace -líčení -permanentní MAKE-UP.