Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Masážní terapie: - moxování - baňkování - QIGONG TUINA masáž - aromaterapeutická masáž pro ženy - individuální cvičení na páteř dle dr. Smíška.

Zprostředkování poradenství v oblasti rozvoje lidských zdrojů, rekvalifikačních kurzů a projektové činnosti.

Provádíme barevné i černobílé kopírování, plotrování, světlotisk a laminování. Tiskneme vizitky, provádíme tisk na trička, čepice nebo puzzle.

Poradenská a konzultační činnost. Marketingová komunikace: - příprava reklamních kampaní - direct marketing - promotions - interní komunikace a vzdělávání zaměstnanců.

Reklamní agentura - produkce hudebních - kulturní a sportovní akce Zajištění vystoupení DJ, kapel a sportovců.

System602, a.s. System602 a.s. nabízí komplexní služby v oblasti telekomunikací, digitálních sítí a videokonferncí, počínaje návrhem řešení, jeho realizaci a následným širokým záručním i pozáručním servisem. Tento záměr je podporován prostřednictvím dodávek a realizací špičkových informačních technologií od předních světových výrobců. ...

Reklama: -vizitky, letáky, katalogy, plakáty -firemní štíty -světelné reklamy -billboardy včetně montáže kovové konstrukce -reklamy na autobusy, automobily -nápisy na fasády -informační hliníkové - AL systémy.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Realitní kancelář. Kompletní správa nemovitostí, správa bytových domů. Prodej a pronájmy bytů, domů, pozemků, dalších nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Salon pro psy. Služby: -střihání a úpravy psů všech plemen -kompletní úpravu a stříhání psí srsti -depilace ušních chloupků -stříhání drápků -prodej speciální psí kosmetiky -poradenská činnost.

Úklidové služby: - úklid domácností - úklid kanceláří, firem - čištění automobilů - mytí oken, rámů, parapetů - hloubkové čištění koberců.

Zaměstnání, personalistika Čištění, úklidové služby

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Nabídka služeb personálně vzdělávací agentury. Zajišťujeme práci uchazečům o zaměstnání a vyhledáváme vhodné zaměstnance pro firmy.

Provoz chráněné díly a poskytování náhradního plnění. Čištění a úklid budov. Správa budov. Renovace veteránů.

-řešení problémů technického charakteru ve strojírenství -tvorba konstrukčních návrhů včetně kompletní výkresové dokumentace -příprava podkladů pro výrobu (data pro CNC stroje, ...) -poradenství v oblasti konstrukce a technologie -překladatelské a tlumočnické služby pro strojírenství (z a do německého jazyka)

PRODEJ: -počítače -servery -notebooky -tiskárny -náplně SERVIS. -počítače -notebooky -LCD monitory -tiskárny -UPS SLUŽBY: -konzultace -poradenství -audit -projekty SÍTĚ: -budování a správa sítí pro firmy i domácnosti INTERNET: -připojení -www stránky -e-shopy kontakt: Daniel Pažout, Daniel Pommer

Tvorba softwarových aplikací pro operační systém Windows. Správa a údržba softwarového vybavení. Tvorba internetových prezentací. Implementace internetových obchodů. Serverhostingové služby, Webhosting. Konfigurace sestav podle požadavků zákazníka dle potřeby a využití výpočetní techniky. Modernizace, opravy výpočetní ...

Dodávka, prodej: -ZEIS modulární ekonomický systém pro podvojné účetnictví -speciální programy pro zemědělskou výrobu. Služby: -instalace programů, zaškolení obsluhy, převod dat, hotline, metodický dohled, poradenství -vedení účetnictví, audit -ekonomické poradenství. Obchodní zastoupení fi. PROFEX AM, spol.s r.o. -pro okres ...

Služby: -odborné překlady v oboru rybářství, rybníkářství a v souvisejících biologických disciplínách -překlady návodů, informačních brožur, článků, dopisů a technické dokumentace z jiných oborů po dohodě.