Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba softwarových aplikací pro operační systém Windows. Správa a údržba softwarového vybavení. Tvorba internetových prezentací. Implementace internetových obchodů. Serverhostingové služby, Webhosting. Konfigurace sestav podle požadavků zákazníka dle potřeby a využití výpočetní techniky. Modernizace, opravy výpočetní ...

Dodávka, prodej: -ZEIS modulární ekonomický systém pro podvojné účetnictví -speciální programy pro zemědělskou výrobu. Služby: -instalace programů, zaškolení obsluhy, převod dat, hotline, metodický dohled, poradenství -vedení účetnictví, audit -ekonomické poradenství. Obchodní zastoupení fi. PROFEX AM, spol.s r.o. -pro okres ...

Služby: -odborné překlady v oboru rybářství, rybníkářství a v souvisejících biologických disciplínách -překlady návodů, informačních brožur, článků, dopisů a technické dokumentace z jiných oborů po dohodě.

Společnost MATERNA patří k předním nezávislým poskytovatelům služeb IT.

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Služby: -projekce: -informační systémy, systémová integrace při realizaci -ochrana, bezpečnost informací v informačních systémech -expertizní posuzování navrhovaných i realizovaných informačních systémů -konzultace, poradenství: -tvorba informačního systému -organizace: -kurzy (osobní počítače, programové vybavení).

Provádíme odstranění vrásek, akné, postakné, celulitidy, podkožního tuku, jizev, strií, pigmentace, ošetření vlasů. Vše je pod dohledem doktorek.

Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Reklamní agentura. Klasická reklama, mediální plánování, on-line komunikaci na internetu, multimediální projekty, direct marketing a public relations. Profesionální tým agentury tvoří více než 50 stálých zaměstnanců v Praze, Brně a Bratislavě.

Vydavatelství odborných časopisů a publikací.

Czechoslovak Models je nejstarší a nejsilnější česká agentura

Reklama na klíč - komplexní, fullservis: - zpracování projektů reklamních kampaní - kompletní zajištění realizace navržených projektů - grafické návrhy - předtisková příprava, sazba, zlom, osvit, nátisk.

Digitální tisk, DTP studio, grafika.

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Společnost CDSw – City Data Software s.r.o. byla založena v roce 1992 v Praze. Jejím základním předmětem podnikání je: - poskytování programového vybavení - automatizované zpracování dat - manažérská činnost v oblasti využití výpočetní techniky. Hlavním zaměřením firmy v oblasti poskytování programového vybavení je vývoj ...

Specializujeme se na nástroje pro správu obsahu (CMS, WCMS, ECMS, redakční a publikační systémy). Nabízíme kvalitní řešení Open Text Web Site Management (RedDot) a Sitecore vhodná pro nasazení v rámci firemních, produktových nebo projektových prezentací, portálů, intranetů či extranetů. V naší nabídce naleznete také eshopy, B2C a B2B platformy ...

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Eurocongress Centre - kongresové, konferenční, firemní, společenské a jiné akce. Služby: - organizování - zajišťování - pořádání akcí. Naše firma poskytuje komplexní servis zajišťování: - kongresu - konferencí - sympozií - školení - firemních akcí.

Služby: -akreditovaná laboratoř provádějící plný rozsah zkoušek kameniva pro kolejové vrstvy a lože, betony a obalovny, včetně akreditovaného odběru vzorku.

C-IN je vedoucí společnost v oblasti kongresových služeb, asociačního managementu a firemních akcí. Tým 35 lidí zajišťuje více než 50 akcí za rok v celé Evropě a poskytuje stálý sekretariát několika evropským asociacím. Znalosti a kompletní řada řešení jsou klíčové hodnoty pro naše spokojené klienty.

Soukromá bezpečnostní služba: - ochrana osob a majetku - strážní služba na vrátnici - provoz kamerových a monitorovacích systémů.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.