Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svatební a produkční agentura. Služby: - organizace a produkce svateb na klíč - organizace společenských akcí - módní přehlídky. Jsme ryze česká společnost a na trhu působíme od roku 1996. Máme velmi dobré zkušenosti ze zajištěním svateb, společenských akcí a přehlídek na klíč. Nabízíme Vám zajištění lokalit po celé ČR, celodenní ...

Architektonické studio. Společnost se zaměřením na návrhy a realizace v oblasti architektonické tvorby.

Vyvíjíme softwarové a databázové aplikace na zakázku. Poskytujeme kompletní návrh a realizace datových sítí a instalaci hardware a software.

Nabízíme - telemarketingové služby, aktivní a pasivní telemarketing, direct marketing, lettershop - kompletace a rozesílání zásilek, správa databází, zpracování dat..

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních prostor a ostatních nemovitostí.

Specializujeme se na nové evropské společnosti SE. Prodej za nejnižší cenu v CZ. Profesionalní služby, praktické zkušenosti s přesuny sídla SE z ČR do zemí EU. Zakládání a prodej nových ready-made společností SE. Převod do 24 hodin. Prodej společností ready-made SE, ready-made s.r.o. a ready-made a.s.

Tvorba webových stránek . Tvorba grafických návrhů. Správa reklamních kampaní na internetu. Linkbuilding. Registrace do vyhledávačů a katalogů firem. Kompletní analýza webu.

Výkup, sběr: - druhotné suroviny - barevné kovy, železný šrot, papír. Služby: - kompletní služby v oblasti s nakládání s odpady - zpracování plastů - přeprava nebezpečných odpadů - skartace tiskopisů. Kontejnerová doprava, autodoprava: - odvoz suti a zeminy. Práce: - bourací - demoliční. Prodej: - užitkový a hutní ...

iLama.cz je webové studio, které na trhu působí od roku 2007. Skládá se z několika kolegů-kamarádů, pro které není tvorba webových stránek jen práce, ale i zábava. Jsme schopni pokrýt skoro celé spektrum služeb na internetu, od návrhu designu, přes jeho realizaci až po správu stránek a založení a údržbu reklamních kampaní. Snad jediná věc, na ...

Katalog českých moderátorů a moderátorek, který vám pomůže vybrat toho nejlepšího moderátora pro vaši firemní akci, společenskou událost, ples či vánoční večírek.

Umělecká a reklamní agentura: -koncerty -plesy -rauty -svatby. Služby: -provoz kulturních zařízení -reklamní činnost -rozmnožování nosičů (obraz, zvuk).

realitní kancelář, poradenství v realitní problematice, certifikovaný makléř,

Prádelna, čištění oděvů, čistírna.. .

Grafický design: - loga - typografie - etikety - publikace.

Překlady, tlumočení: -němčina, německý jazyk -korespondenční, technické -obory strojírenství, elektronika, ekonomika, právo, výpočetní technika a software -příprava certifikačních auditů podle norem ISO řady 9000, ISO 14000 (životní prostředí), QS 9000 a VDA 6, 1 t.j. překlady a aktualizace organizačních směrnic, příruček jakosti ...

Reklamní agentura, výroba: - grafické studio - firemní materiály, corporate identity - webové stránky, webdesign - venkovní reklama - reklamní a dárkové předměty - velkoplošný tisk.

Služby: -překlady NJ německého jazyka.

Zajištění společného stravování pro: - státní správa - školská zařízení - zdravotnictví - armáda ČR - nápravná zařízení.

Výrobním programem je světelná a nesvětelná reklama a prodejní stojany.

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.

Pronájem: - výrobní prostory - skladové prostory - kancelářské prostory.