Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Péče o pleť, laserová kosmetika, prodloužení řas, nastřelování náušnic, manikúra a pedikúra v Kadeřnictví LUKA.

LABservis, s.r.o. je česká firma, která byla založena v roce 2008 a zabývá se problematikou v oblasti ochrany životního prostředí a zdraví. Provádíme a zajišťujeme tyto služby : - odstraňování odpadů kategorie „ostatní“ odpad - hodnocení nebezpečných vlastností odpadů - prodej vytříděných chemikálií různých stupňů čistoty - průzkum ...

Grafické návrhy, www stránky, corporate identity, malonákladový tisk, ofsetový tisk.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Nabízíme k pronájmu prostory v reprezentativním 5-ti patrovém objektu D1 Zone za zvýhodněné ceny: první 3 měsíce zdarma při podpisu nájemní smlouvy na 1 rok, prvních 7 měsíců zdarma při podepsání smlouvy na 2 roky a 12 měsíců zdarma při podpisu nájemní smlouvy na dobu 3 let. Vzhledem ke strategickému ...

Služby: -kompletní servis pro výstavy, veletrhy -reklamní grafika.

Výroba, služby: -návrh firemní, produktové logo -vizuální styl -vizitky, letáky, plakáty, katalogy -webové stránky na klíč, jejich optimalizace.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Služby: -architektonické studie, interiéry, fasády -urbanistické studie -územní plány. Poradenství: -úpravy zahrad -alternativní energetika -barevná typologie osob -grafologické rozbory písma.

Mobilní masáže, kosmetika, pedikúra pro oblast České Budějovice. Kvalitní, levné a dostupné služby. Služby pro jednotlivce, hotely, penziony, firmy. Šetří Váš čas Stačí Vám hodina volného času. Nemusíte nikam cestovat. Nemusíte se svlékat v cizím prostředí. Služby se konají v pohodlí Vašeho domova. Po masáži můžete nerušeně odpočívat .Nemusíte ...

Působíme po celé České Republice. Specializujeme se na poradenství a tvorbu reklamních projektů. Analýzy a průzkumy trhu, reklamní kampaně na míru. Marketing, billboardy, média, tisk, reklamní předměty, potisky.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Realitní kancelář: -nákup a prodej bytů, činžovních domů, rodinných domků -pronájmy -výkup nemovitostí.

Relaxační studio: - hubnutí - lymfodrenáže - masáže - filipínské masáže - kavitace - cévní vyšetření - magnetoterapie - rekondiční stoly - kosmetika - solárium - analýza těla - pedikúra.

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

- profesionální virtuální prohlídky - speciální 3D prezentace - webdesign - fotografické služby - letecké virtuální prohlídky ( do 250m) Jsme na trhu od 2004 a přinášíme vždy technologické novinky.

Služby: - sběr a výkup odpadů - mobilní svoz nebezpečných odpadů - sklad nebezpečného odpadu - likvidace nebezpečného kapalného odpadu (žíraviny, hořlaviny, jedy) i jeho odvoz - likvidace pevného nebezpečného odpadu. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

Služby, poradenství: - kadeřnictví (pánské, dámské, dětské) - holičství - kosmetika - pedikůra - nehtová modeláž - solárium (horizontální, vertikální).

Čištění a impregnace střech a fasád.

Nabízíme prodej českých a slovenských ready made společností s.r.o., a.s., evropských a offshore společností, zakládání společností na míru, převzetí a likvidace starších společností, virtuální sídla, zajištění víz a dlouhodobých pobytů cizincům.

Poskytujeme komplexní a profesionální servis realitní kanceláře, která dělá svou práci lépe než ostatní. Pečujeme o klienta s odbornou péčí. Naše schopnosti a solidnost jsou jistotou pro Váš profit, klid a bezpečnou koupi, či prodej nemovitosti. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, ...