Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pronajímáme nafukovací atrakce pro děti. Objednejte si na vaší společenskou akci originální nafukovací skákací hrad i s hradbami, který zaručeně pobaví i ty nejmenší děti, velkou nafukovací skluzavku pro odvážné skokany, nebo velké zábavné nafukovací centrum.

Tvorba: - webdesign - webové prezentace - přestavba internetových stránek.

IN STORE MEDIA je mediální agentura, která své služby orientuje na pronájem reklamních nosičů v největších obchodních sítích České a Slovenské republiky Reklama na nákupních vozících, podlahová reklama reklama ve světelných panelech, závěsná reklama. Služby: - plánování kampaní - produkční a logistické zajištění kampaní - ...

Castingová společnost, která se specializuje na casting českých i zahraničních reklamních spotů. Databáze obsahuje přes 25.000 lidí z různých kategorií: - profesionální herci - anglicky mluvící herci - profesionální tanečníci - zpěváci - hudebníci - modelové - modelky - etnika - sportovci - artisti - liliputi - ...

Ekonomické, finanční a organizační poradenství. Revitalizace, restruktualizace firem. Krizové řízení firem Odkup a prodej pohledávek. Řízení lidských zdrojů. Developerská činnost.

Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Společnost zajišťuje realitní a právní servis, odborný odhad nemovitosti a poradenství v oblasti financování.

Společnost KP projekt s.r.o. je zkušeným zpracovatelem projektů financovaných z veřejných zdrojů, především ze strukturálních fondů EU. Předkladatelům a realizátorům projektů nabízí projektové poradenství ve všech fázích projektu (příprava, zpracování, realizace, vyhodnocení), monitoring dotačních příležitostí, kompletní zpracování projektových ...

Fotografické služby: - tisk fotek - fotodárky - fotografování - svatební foto.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Realitní činnost. Bankovní i nebankovní půjčky a úvěry. Finanční poradenství.

Činnost: -potisk technických a reklamních předmětů -vzhledové části řídících panelů a ovladačů -samolepky -řezané samolepící nápisy -reklamní tabule -světelná reklama -zakázková výroba technických a účelových zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...

Ostraha objektů a osob, úklidové práce. Kompletní úklidový servis Praha Jednorázové úklidové služby Praha Komplexní úklidové služby Praha

Webdesign studio České Budějovice je zaměřené na tvorbu www stránek, SEO optimalizace, e-marketingové kampaně a komplexní přípravu reklamních kampaní na internetu. Vývoj flash animací a aplikací a outsourcing web-development služeb.

Zabýváme se zprostředkováním prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí, organizování a zpracování výměn bytů. Dále se zabýváme: - vymáháním pohledávek - zakládáním a prodejem ready-made firem. Obchodní společnost MM Credit s.r.o. poskytuje realitní služby v celém spektru realitního sortimentu rezidenčních, komerčních i průmyslových ...

Linda Půjčování svatebních šatů. Zajištění dalších potřeb pro svatby.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.