Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Provozování serveru zpravodajství, publicistiky, kultury, historie, sportu, cestování a zajímavostí.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

Kulturní a umělecká činnost: - kompletní zajištění kulturních akcí(zvuk, program, pronájem pódia a židlí, firemní večírky a propagační akce) Reklamní agentura. Poradenská činnost v oblasti marketingu. Výroba: - plátky - vstupenky - reklamní tiskoviny - firemní štíty - reklamní poutače - reklamní spoty Pronájem: - reklamní ...

MAPROS-REKLAMNÍ AGENTURA FOTOGRAFOVÁNÍ: - reklamní a technické fotografie - dokumentární a reportážní fotografie (architektura, příroda, gastronomie...) - svatby, promoce, vernisáže, slavnostní příležitosti - špičková kvalita, spolehlivost a kreativita 3D PÍSMO, LOGA, MODELY: - výroba z polystyrenu - široké možnosti povrchové úpravy ...

Tiskárna: -ofsetový tisk jedno i vícebarevný -plakáty, noviny, časopisy -letáky, oběžníky -barevné vizitky -novoročenky, kalendáříky, stravenky -celobarevný malonákladový tisk -tisk dokladů na samopropisovací papír -tisk samolepek na arších. DTP studio: -počítačová sazba -grafická úprava tiskopisů -návrhy na ...

Práce: -inženýrské -projekční. Zpracování: -průkazy energetických ztrát budov.

- truhlářství - návrhářská, designérská a aranžérská činnost - zprostředkování služeb - restaurování

Služby: -nakladatelská činnost -beltrie, poezie, obrazové publikace -vydavatelská činnost -zakázková výroba knih, tiskovin a účelových publikací -reklamní činnost -grafický designwebová prezentace, reklamní kampaně, public ralation.

Služby: -konzultace v oblasti jakosti, bezpečnosti a ochrany životního prostředí -příprava firem a společností k certifikaci konformity průmyslu, obchodu a služeb podle norem ISO řady 9000, dále ISO řady 14000 a ISO řady 18000.

Projekce: -v investiční výstavbě -architektonické a inženýrské služby. Výroba: -zámky, kování.

Zajišťujeme všechny klíčové personální procesy, které jsou předmětem personálního řízení ve firmě - nábor zaměstnanců, - motivace - hodnocení - talent management - vzdělávání - tvorba personálních norem - řešení pracovně právních záležitostí. Máme dlouholeté zkušenosti s tvorbou a realizací personálních procesů, s optimalizačními ...

Telemarketinkové služby: -telemarketing -call centrum -telesales -profilace adres -follow up -sjednávání schůzek -informační linky -helpdesk.

Nabídka poradenské činnosti v oblasti internetových aplikací a zastupování při výběrovém řízení dodavatele služeb.

Praní žehlení a mandlování prádla pro hotely, restaurace, ubytovací zařízení i soukromníky. Služby chemické čistírny. Mokré čištění i praní spacáků, péřových bund, peřin a polštářů. Rozvoz zakázek.

all-profi s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým a manažerským poradenstvím se specializací na malé firmy a živnostníky. Firma byla založena v roce 2007 v Písku a působí především v kraji Jihočeském a na Vysočině.

Služby: -outsourcing marketingových aktivit. -public relations.

Grafické návrhy: - výroba litografií - návrhy polepu aut, reklamní poutače, světelná reklama, billboardy. Tisk: - sitotisk - ofsetový tisk - potisk reklamních předmětů.

Kosmetické služby: - permanentní prodlužování řas - modelace nehtů různými technikami - P-Shine japonská manikůra - manikúra - zdobení kamínky, airbrush, razítkem.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Fotoateliér, fotografické služby: - zhotovení fotografie - laminování, vizitky - razítka - nafocení reportáží, akcí. Barevné kopírování. Prodej: - kancelářské potřeby - papírnictví - fotoaparáty - prodejna T.G.M. 8, Lipník nad Bečvou.

Tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin. Příprava grafických návrhů, tvorba nových designů a nových ochranných prvků. Součástí práce na ceninách všech druhů je jejich archivace a výzkum pro další vývoj ochrany. Proto je společnost rozdělena na tři divize.

Komerční spisovna. Kompletní archivní servis - třídění, zpracování, manipulace a ukládání písemností.

Stavební činnost, projekce, realizace: - inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstrańování Správa a údržba nemovitostí Zajištění, zprostředkování: - pozemky, lokality k zástavbě - územní rozhodnutí - stavební povolení - průzkumy a studie k výstavbě - změny územního plánu - stavební ...

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí.