Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Bytové družstvo Kovářova se zaměřuje na správu, údržbu, opravy a rekonstrukce bytového domu.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, úklidu a údržby měst. Mezi služby, které poskytujeme patří např. svoz a zpracování odpadů, čištění a údržba místních komunikací včetně zimní údržby, provádíme také běžné opravy a údržbu nákladních vozidel. Provozujeme sběrný dvůr v Třinci a v ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Černá tlapka nabízí stříhání a trimování psů. Provádím koupání, stříhání drápků, čištění uší a depilaci chloupků. Zabývám se chovem barevných kanáru.

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Kosmetika. Laser. Lymfoven. Masáže . Manikúra. Nehtová modeláž. Pedikúra. Kadeřnictví. Botox. Permanentní make-up

RAZÍTKA – COLOP, SHINY, TRODAT samobarvící i dřevěná, do 3 dnů, EXPRES do 24 hod., RYCHLÝ expres do 30 min. Nabízíme razítka: textová, datumovky, číslovačky, kapesní razítka, razítkové tužky, skládací razítka aj. Příslušenství: podušky, polštářky, razítková barva aj. Zhotovíme: Atypické velikosti razítek dřevěná a samobarvící. Zpracování ...

Petr Zavrtal prodává noviny, tabák, Iqos, Glo, Blu, Vype zařízení a smíšeného zboží. Provozuje výdejnu zásilek DPD, Balíkovna, WeDo. Služby kopírování, tisk, laminování a kroužková vazba. Sběrna opravny obuvi. Terminál Sazka. Sázkové hry, stírací losy, dobíjení mobilních telefonů, sim karty.

František Havlát se zaměřuje na reklamní činnost a marketing.

Grafické a DTP studio. Grafické návrhy Plakáty Katalogy Pozvánky Výstavní panely Bilboardy Kalendáře Prospekty Archové montáže pro tisk Sazba. Zlom. Osvit. Tisk: - ofset - sítotisk.

Hana Balgová se zaměřuje na výrobu oděvů, reklamních předmětů a vyšívání.

Hedvika Fiksová se zaměřuje na provoz solárií.

IMC design & architectural, s.r.o. se zaměřuje na projekci vodohospodářských a pozemních staveb, na projekční činnost a kopírování, skenování a tisk.

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Svatba color s.r.o. se zaměřuje na prodej a půjčování dekorací na svatby, plesy, večírky a oslavy.

Krup&Co Energy s.r.o. se zaměřuje na projekce, montáž a servis zařízení pro úsporu energií.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Insight Com. s.r.o. je komunikační agentura, která se zaměřuje na webové prezentace, sociální sítě, branding a s tím související činnosti.

Turistické informační centrum (TIC) Služby: -Informace pro turisty i občany města -o firmách, službách -ubytování -cestovním ruchu -kulturních, společenských akcích -autobusových a vlakových spojích. Zprostředkování: -prohlídky města s průvodcem -předprodej vstupenek na různé akce -prodej vstupenek do expozice Klobouků a Generála ...

Ing. Andrea Dítětová se zaměřuje na návrhy interiérů a vybavení a na architektonické služby.

Ing. Dagmar Frendlovská, Ph.D. se zaměřuje na ekonomické studie.