Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pivovarnictví a sladovnictví -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Ing. Zdeněk Lukeš se zaměřuje na služby v oblasti realit a na realitní zprostředkování.

Iva Krejčí se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Kosmetické služby Pedikúra, manikúra

Fyzioterapie a masáže pro zdraví a relaxaci: - masáže - relaxace - terapie - vacupres - lymfodrenáže - čínská tlaková masáž.

-Specializovaný maloobchod -Realitní činnost

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.

Jan Havlík se zaměřuje na reklamní a grafické služby, ofsetový tisk a na výrobu reklamních předmětů.

Grafická činnost: - grafické návrhy vizuálního stylu - tvorba webových stránek - sazba knih - ilustrace, vektorová grafika

Jan Kočiš se zaměřuje na návrh a tvorbu webových prezentací a poradenství.

Zaměřujeme se na výrobu reklamy - velkoplošný tisk, malonákladový digitální tisk, plastické nápisy, malby na fasády, fóliové nápisy, reklamní polepy dopravních prostředků, polepy výloh, reklamní cedule, samolepky, světelné reklamy, potisk textilu, reklamní předměty, vizitky, letáky.

Jan Sláma se zaměřuje na grafické služby, reklamu, marketing a poradenství.

Projekty a realizace novostaveb i rekonstrukcí. Návrh rodinného domu i s 3D vizualizací. Kompletní projektová dokumentace. Vyřízení stavebního povolení. Realizace a zkolaudování staveb. Spolupracujeme se zahradními architekty a designéry. Pomoc s financováním staveb.

Společnost Go Power s.r.o. se specializuje na inovativní technologie, poradenství a ostatní služby v rámci odpadů. Služby: - marketingové analýzy, - zjištění informací v biotechnologickém segmentu. Navíc realizujeme montované stavby, které vynikají svou lehkostí.

Služby: -výkup barevných kovů -ekologická likvidace autovraků -kovošrot, auto vrak, vrakoviště -odtah a vyprošťování vozidel -prodej použitých náhradních dílů, náhradní díly -odtahy nepojízdných vozidel.

Společnost SEFIRA patří mezi přední dodavatele IT řešení a služeb na českém trhu. Zaměřuje se zejména na dodávky business řešení, vývoj specializovaných informačních systémů, poskytování služeb v oblastech systémové integrace, projektového řízení či návrhu firemní infrastruktury. Pořádá i semináře k dané problematice.

Provádím veškeré služby klasické kosmetiky. Kosmetické ošetření všech typů pleti: Hloubkové čištění, masáže obličeje a dekoltu, masky dle typu pleti, krémy dle typu pleti vč. úpravy chloupků na obličeji, obočí. Barvení obočí a řas. Pracuji především s osvědčenou přírodní kosmetikou renomovaných značek - Original ATOK a RYOR, ale také s dalšími ...

Ing. Ivan Bělohlávek se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti ekologie, bezpečnosti práce, managementu kvality, snižování energetické náročnosti a další činnosti pro podporu podnikatelské úspěšnosti.