Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

České grafické systémy OtherCAD.

Služby: - masáže - technika energetické psychologie.

Ubytování v rekreační oblasti. K dispozici jsou 3-4lůžkové pokoje, apartmán, kuchyňka, TV/SAT a zastřešený zahradní gril. Půjčovna - SKI sport Lachman Kosmetické studio A

Služby: Sítotisk: - PE tašky - papírové tašky - samolepící fólie - reklamní předměty - PVC přířezy - výlisky z plastů Lisování plastů

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Poradenství v oblasti podnikání a ekonomiky.

Služby: - reklamní - marketingové.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dekorace a doplňky do bytu -keramika, porcelán -hračky -aranžérské potřeby -čaj -koření -bylinky

FOTOSTUDIO. Svatební a reklamní foto. Foto reportáže ze společenských akcí. Specializujeme se na firemní prezentační akce, plesy, módní přehlídky, semináře, koncerty, vernisáže, parties a oslavy, sympozia, konference, kulturní akce, společenské události. Služby: -ateliérové foto -portréty -akty -glamour -dětská fotografie -těhotenské ...

Firma je vydavatelem časopisu Autobox, který je motoristický inzertní čtrnáctideník. Vychází v celé České a také Slovenské republice. Má též slovenskou pobočku. Zabývá se inzercí pro všechny druhy dopravní techniky vč. osobních automobilů.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání -vyhledávání vedoucích pracovníků na střední a vyšší pozice -psychodiagnostika (posuzování pracovních a osobních předpokladů) -kurzy komunikačních dovedností -poradenství.

Pronájem: - videoboardy k umístění reklamy - pronájem kancelářských a obchodních prostor.

Reklamní studio. Tiskové služby: - časopisy - letáky - plakáty - firemní a propagační materiály - reklamní katalogy - pohlednice - vizitky - návrhy loga, logotypů - grafické služby - design - webové projekty - registrace domén.

Výkup: - průmyslových odpadů z PVC oken, které zpracováváme na prvotřídní regranulát, používaný při výrobě profilů z PVC.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Výroba a prodej: - razítek, vizitek, kancelářských potřeb. Provoz fotosběrny, kopírování, kroužková vazba, laminování aj. Příprava a tisk letáků, pozvánek a brožur. Tvorba webových stránek.