Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Kompletní servis služeb pro domácí i zahraniční klienty. Komplexní úklidové služby: - pravidelný úklid domácnosti - úklid kanceláří, administrativních budov - mytí oken - čištění koberců - žehlení - hlídání dětí. Pro společnosti: - úklid - bankety a rauty - ubytování - pronájmy rodinných domů Pro ...

Nabízíme poradenství a služby v oblastech: - firemní školky - zprostředkování hlídání dětí - eldercare a péče o starší a nemohoucí - v obtížných životních situacích - vyladění soukromého a profesního života. Naše služby Vám pomohou udržet si zaměstnance, posílit jejich motivaci a zvýšit jejich efektivitu. SILNÝ PARTNER PRO ...

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Foto-Video-DIGI Prodej: -fotoaparáty -videokamery digitální a analogové -SONY, PANASONIC, CANON -promítačky -filmy, videokazety -potřeby pro fotografy. Služby: -sběrna foto -digitální foto na průkazy.

Výkup: -barevné kovy -šrot -železný odpad.

Společnost B27 s.r.o. je provozovatel internetových obchodů. V současné době provozujeme internetový obchod www.parfemyb27.cz - internetová parfumerie. a spravujeme internetový obchod společnosti PRAGES s.r.o. www.prages.cz - prodejce kancelářského nábytku a vybavení. Dále naše společnost připravuje spuštění internetových obchodů ...

Kadeřnické a nehtové studio MOOD Brno. Služby: -kadeřnictví dámské, pánské, dětské -prodlužování, zahušťování a melírování vlasů.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Tiskárna: -ofsetový tisk -výsek -plakáty, prospekty, pohlednice, kalendáře, brožury, katalogy, noviny, časopisy, knihy, vizitky, bloky, stravenky, dopisní papír, formuláře, tiskopisy, letáky, samolepky, etikety, šanony, postery, woblery, obálky, tašky -vydavatelství. DTP studio: -rafické návrhy -sazba -scanování ...

Reklamní agentura: -grafické studio -realizace kompletního tisku -pronájem bigboardů -velkoplošná reklama

Reklamní agentura. Média: - kompletní nákup a výběr médií - koordinace činnosti - optimalizace rozpočtu - monitoring a vyhodnocení mediálních kampaní. Kreativní studio: - budování firemního stylu - kreativní koncepce - tvorba podoby kampaně - reklamní texty, scénáře a slogany - výtvarné a grafické práce.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Výroba, prodej: -brusné vějířové lamely, hlavy s vějířovými lamelami. Vývoj, dodávka: -software na zakázku. Služby: -vývoj CAD/CAM aplikací pro obuvnický průmysl -tvorba webových stránek - webdesign, webhosting.

Vydavatelství inzertních novin: -Infoservis (3x týdně u prodejců tisku) -Infocity (barevný měsíčník, distribuce zdarma do schránek).

Speciální kosmetické a vizážistické služby. Provádíme prodlužování řas, Nabízíme svatební líčení, foto-make up, trvalou na řasy. Lymfomasáže.

Autorizovaný partner Google pro řešení Google Apps. Nabízíme poradenství.

Komunikační agentura se specializací na konzultace a projekty, media relations and training a krizovou komunikaci..

Prodej autobaterií Varta, testování a dobíjení autobaterií. Prodej pneumatik, pneuservis. Měření dobíjení a odběru proudu na vozidlech. Úschova pneu zdarma. Nakládání s odpady.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Bezpečnostní agentura: - ostraha fyzických osob, budov, majetku - pult centralizované ochrany - výjezdové skupiny TURNOV, FRÝDLANT, MLADÁ BOLESLAV, ČESKÁ LÍPA, BAKOV Prodej, montáž: - telekomunikační systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace Výroba, instalace a oprava: - elektronické ...

Poskytujeme služby v podobě nabídky softwaru, elektronického nástroje pro zadávání a správu veřejných zakázek.

Dopravní a spediční firma. Doprava: -nákladní -kamionová -tahače VOLVO, DAF s návěsy KRONE, SCHWARZ-MÜLLER -přepravy nebezpečného zboží volných tříd dle úmluvy ADR. Celní služby: -celní deklarace -celní poradenské služby -celní předpisy.