Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zelená linka 800101169 U studánky 3/250, Praha 7 Holešovice Reklamní činnost.

Garon, spol. s r.o. byla založena v roce 1991.Jejím programem byla polygrafická výroba a obchodní činnost. Postupem času firma přechází od běžného ofsetu na technologii sítotisku.V této době je hlavní náplní UV parciální lakování. V roce 1999 firma rozšířila svoji činnost o termolaminaci a výsek. Zpracováváme především zakázky středního a ...

Fitnessclub: - posilovna - fitbar - solárium - kosmetika - masáže - Zumba, Zum-dance.

Společnost GAUZY, s.r.o. nabízí kompletní portfolio služeb z oblasti Informačních a telekomunikačních technologií (ICT) pro drobné podnikatele, malé a střední firmy a velké korporace. K našim klientům přistupujeme vždy individuálně tak, aby naše služby plně pokryly jejich potřeby za efektivní cenu bez nutnosti větších investic.

Realitní činnost. Zprostředkování nákupu a prodej: - nemovitosti - právní servis - investiční a developerská činnost.

Vydavatelství. Vydavatel, distribuce inzertního a informačního týdeníku NOS pro Brno a jižní Moravu - distribuce zdarma do domovních schránek v nákladu 200 000 ks. Služby: -tisk novin -tisk propagační, reklamní, obchodní, hospodářské tiskoviny, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, obálky, papíry, formuláře, pozvánky, oznámení, ...

Úklidové práce: - čištění koberců, interiéry vozidel, půjčovna čistících strojů.

Distribuce profesionální vlasové kosmetiky, spolupráce s italskými dodavateli, produkce, sladování i balení zboží v rámci maloobchodu a velkoobchodu. Vlastní značka vlasové kosmetiky Kenvelo Beauty : - barvy na vlasy - vlasové šampony, kondicionéry, stylingové přípravky - tělová kosmetika.

Vydavatelská činnost, organizační a finanční zajištění společenských akcí, sponzoring.

Prádelna, mandlovna: -praní, mandlování, ruční žehlení -opravy oděvů -úklid domácnosti -sběrna chemického čištění. Pro firmy: -praní pracovních oděvů -včetně drobných oprav.

Úklidové služby pro: - firmy - bytové domy - pravidelné - jednorázové - úklid společných prostor. Agentura: - akce na klíč - personál - hostesky - zábavné programy - vizážistka.

Městské informační centrum: - servis turistických informací - informace o firmách, institucích a úřadech - informace pro občany k vyřizování záležitostí na MěÚ - kopírovací služby, internet EXPOZICE ČASU - moderní interaktivní výstava.

Poskytování služeb v životním prostředí. Zabezpečení správce stavby? technického dozoru. Projekční činnost. Poradenská činnost při dotacích.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Sanuk spa - originální indonéská a thajská masáž.

Práce, služby: -manažerské