Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabídka služeb marketingové laboratoře, poskytování konzultací a poradenství v oblasti marketingu a zvyšování kvalifikace personálu.

Digitální, tampónový a velkoplošný tisk, sítotisk: - gravírování do kovu, mosazi a vypalování laserem do kamene, plastu i dřeva. - plnobarevný potisk.

Reklamní, umělecká agentura: -reprezentace akcí firem, institucí -reklamní pořady, kampaně -pořádání diskoték (disco), svatby, večírky -natočení na video, videozáznamy.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Poskytování informací z financí Akcie cz - Burza Praha, RM Systém Kurzy měn - Kurzovní lístek ČNB, bank a směnáren Komodity.

Tvorba WWW stránek a e-shopů. Webdesign, grafika. Optimalizace pro vyhledávače (SEO). Analýza návštěvnosti webů. Redakční systém SKY:CMS. Reklama na internetu.

Vyrábíme www stránky, prezentace, osobní weby, e-shopy, portály. Děláme webdesign.

Bezpečnostní agentura. Služby ostrahy objektů, majetku a osob (fyzická ostraha, elektronické zabezpečení objektů, připojení na pult centrální ochrany), detektivní služby. Úklidové práce všeho druhu, komplexní údržba objektů, údržba zeleně, provádění ohňostrojů.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Ekologická výchova a osvěta pro žáky základních a mateřských škol.

Skladovací servis: - skladování - vedení skadového hospodářství - expedice - překládkové služby - příjem a výdej skladovaného zboží - rozvoz zboží.

Činnost firmy spočívá na jedné straně v systémové integraci t.j. konzultační činnosti a podpoře při zavádění PLM systému CATIA a souvisejících produktů včetně komplexního návrhu a dodávky HW a na druhé straně v poskytování inženýrských služeb, realizaci technických projektů, konstrukčních a technických řešení ve strojírenství a technického ...

Výpočet odvodů za odnětí půdy ze Zemědělského půdního fondu pro stavebníky. Komplexní pozemkové úpravy.

Služby: - přípravné práce pro stavby - specializované stavební činnosti - nakládání s odpady - silniční motorová doprava nákladní - údržba zeleně - zimní údržba.

Fotoateliér: - svatební, dětské a portrétní fotografie - dokladové foto i na nové elektronické občanské průkazy.

Lesnické informační systémy - Informační systémy pro menší a střední podniky v oblasti lesnictví, státní správy a samosprávy. Na webových stránkách naleznete mnoho informací o softwaru pro lesnické firmy.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

DS Soft Olomouc, spol.s r.o. poskytuje výroba a vývoj softwarů. vývojem, implementací a podporou dvou informačních systémů: Envis® LIMS.NET - laboratorního informačního manažerského systému Envis® EFA.NET - informačního systému pro facility management