Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - převozy zemřelých i mimo území ČR - komplexní pohřební služby spojené s konáním smutečního obřadu v kostelích, ve smutečních síních, v krematoriích. Prodej, zajištění: - rakve - zhotovení parte - elektrické hřbitovní svíčky - lampové oleje, svícny, svíčky - příkrovy, pohřební dekorace. Maloobchod, prodej: - květinové ...

Malířské služby. - byty, hotely, školy - strhávání tapet - stěhování nábytku - antické zeminy, benátský štuk. Natěračské služby: - nátěry dveří, topení, střech - fasád - zateplování fasád. Úklidové služby: - mtí oken - čištění koberců - úklid bytů, kanceláří.

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Bytový dům Hluboká Vám nabízí pronájem krásných bytů všech velikostí za rozumné ceny - kompletně zařízené a nebo připravené pro Váše zařízení. Pronájem bytů a nebytových prostor Pronájem nebytových prostor Levný pronájem

Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Reklamní agentura Výroba reklam: -samolepící nápisy -světelné reklamy -malby na fasády -reklamy na auta a autoplachty -vizitky, razítka, svatební oznámení -reklamní potisk propagačních předmětů.

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...

Vlasové studio. Prodlužování a zhušťování vlasů. Rasta copánky, afro copánky.

Výroba, tisk: - tištěné textilní etikety - tkané etikety, nášivky, nažehlovačky - zip tahačky - transparentní elastické štítky - 3D PVC, 3D silikonové transparenty - kovové doplňky, knoflíky, zip tahačky - samolepící etikety - papírové a textilní nákupní tašky - potištěné lepící pásky - reklamní předměty - 3D logoprinty.

e-shop, e-obchod, eobchod, eshop, internetový obchod, reklamní agentura. Výroba + prodej, návrh, reklama, potisk, úpravy reklamních předmětů: -pro sublimaci: -keramika: -barevné hrnky -misky -textil: -trika -ostatní textil -předměty: -dešníky -puzzle -klíčenky -podložky -klasické: -taška na ...

- nabídka : - akrylové i gelové nehty a doplňky

Reklamní a marketingové služby. Pojízdná reklama - reklamní automobil a vozík s billboardem, reklamní kolo, letecká reklama. Oblast především Jihomoravský kraj. Sídlo: Krakovská 395 664 52 Sokolnice

Kosmetický salon. Ošetření pleti, pernamentní make-up, myostimulátor, depilace, solária, masáže, cvičení - americké stoly.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

AnFas je kreativní grafické studio s plným servisem.

Dodávky, poradenství: -programy, zpracování dat -software Maloobchod, prodej: -kancelářské zařízení -počítače -software Vývojové práce: -software pro řízení a regulaci kotelen -software pro řízení a regulaci vzduchotechnik -software dispečerských systémů -software průmyslové regulace dle požadavků -software na klíč (oživení, ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - byty - domy - pozemky - nebytové prostory. Vydavatelství: - týdeník okresu Jičín - Nové Noviny - www.jicinskozpravy.cz

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...