Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -pronájem nebytových prostor, kanceláří -ubytovací služby.

Reklama - inzertní činnost: - ze samolepících folií na Vaše auto, výlohu, firemní štít, plachtu světelný panel - vývěsková, počítačová a internetová inzerce - obrázková a zvuková prezentace firem na veřejném počítači v centru Jičína - pronájem reklamních ploch v centru Jičína - internet - připojení, stránky - plnobarevné vizitky s ...

Pobočka: -Školská 32, Praha 1, tel: 222233118 Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory Temporary help ...

Služby: -překlady a tlumočení -jazykové kurzy pro děti i dospělé -servis ve všech světových jazycích. Tlumočení - standardní, konsekutivní, simultální, soudní.

Výstavba a navrhování interiérů. Údržba komerčních interiérů. Realizace obchodních jednotek.

Hana Karlová - soukromé knihařství. Vazba: - knihy a časopisy - obchodní knihy - dokumentace - diplomové práce. Tisk: - na stuhy. Práce: - podlepování map - paspartování.

Stavební činnost: - architektonická a proječkní kancelář - navrhování designu - stavby průmyslové, bytové, občanské - údržba - rekonstrukce - bourání, demolice.

Poskytování veřejné telefonní služby prostřednictvím veřejné pevné a mobilní sítě.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Nabídka reklamních služeb s kompletním komunikačním i marketingovým servisem.

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Nabídka služeb tiskárny, polygrafická výroba, ofsetový tisk a fotopráce.

Zabýváme se grafikou, obalovým a corporate designem, architektonickými návrhy a studiemi.

Nabízíme úklid firem a komerčních prostor.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba: - nástěnné mapy pro interiérové i exteriérové použití - informační tabule pro naučné stezky, sportovní areály aj.

Kreativním studio s důrazem na tvorbu technického řešení konstrukcí z papíru, designu, grafiky a následné výroby již od 1 ks především POS a POP materiálů a obalů.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

NASTŘELOVÁNÍ NAUŠNIC Nastřelování náušnic, pro malé i velké, s možností aplikace i u Vás doma.