Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Denisa Šťastná se zaměřuje na manikúru, pedikúru a různé druhy masáží.

Mgr. Zdeněk Krpoun se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství, terapie, diagnostiku a hypnózu.

PROXIMA FINANCE s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti investic, financí, obchodu, realit, hypoték a mnoho dalšího.

KeXeK s.r.o. se zaměřuje na zajišťování zaměstnání a provozuje portál s pracovními nabídkami

Výkup: - kovový odpad: - barevné kovy - bronz, hliník - železo - elektronický šrot: - telefonní ústředny, tištěné spoje, kabely, konektory. Prodej: - bronz do sléváren ˇ- cínové, červené a hliníkové bronzi polotovary (pouzdra, tyče, OK aj) z bronzu, mosazi a mědi.

P3 Olomouc Park s.r.o. provozuje logistický park a pronajímá skladovou plochu.

Jiří Faltýnek se zaměřuje na návrh a tvorbu webových stránek a grafické práce.

Prádelna, čistírna. Služba: - praní - žehlení.

Společnost REPNODE s.r.o. nabízí aplikaci pro plánování a řízení zakázek.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Fotografické práce - fotoateliér - svatební foto, produktové, exteriérové a interiérové foto, fotokoutek.

Úklidové služby - jednorázové a pravidelné úklidy domů, bytů i kancelářských prostor - mytí oken - zapůjčení stroje pro hloubkové čištění koberců.

Kosmetické a vizážistické služby - péče o pleť - líčení.

Služby - grafické práce - vizitky, kalendáře - reklamní textil.

Služby - deratizace, dezinsekce - hubení hlodavců.

Služby - pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Služby: - masáže - baňkování - medová masáž - sportovní masáž.