Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svatební katalog, internetový portál: - svatební šaty - svatby na klíč - spodní prádlo - prsteny, šperky - svatební fotografie - svatební hostiny - svatební fotografie.

Fotoateliér Hezká fotografie nabízi profesionální fotografické služby. Focení novorozenců, dětí a rodin.Těhotenské focení. Vše probíha v příjemném a pohodovém prostředí, bez spěchu a shonu.

Sítotisk. Potisk: -umělá hmota -látka -samolepky.

Výroba, prodej: -keramika -realitní a zprostředkovatelská činnost -výroba ovocných a bylinných vín.

Auditorské služby. Vedení účetnictví a účetní poradenství. Daně, finance. Úvěrové propočty a podnikatelské záměry. Manažerské poradenství. Likvidátorská činnost.

Kosmetické služby: - ošetření pleti - povrchové, hluboké čištění - masáž - séra - masky - depilace - trvalá na řasy - laserové ošetření. Prodej kosmetiky: - kosmetické přípravky značky Janssen.

Kadeřnictví. Služby: -barevná typologie -make-up pro svatby, plesy.

Kadeřnictví. Služby: - kadeřnické.

Zprostředkováváme zaměstnání občanům Slovenska, Polska, Bulharska, Mongolska a Vietnamu na území České i Slovenské republiky.

Stavební práce: - výkopové práce - demolice - úuklidové práce.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.

Úklidové služby: - úklid domácnosti - hodinový manžel - čištění vozidel - výměna autoskel.

Společnost El TORO.cz Vám vytvoří profesionální webové stránky Vaší společnosti na míru. Neumíme ale jen to, zabýváme se také tvorbou e-shopů a mobilních i Facebook aplikací. Kvalitní webdesign je naším posláním, jeho vytvořením ale naše práce nekončí. Našim klientům poskytujeme také odborný zákaznický servis po celou dobu trvání jejich projektu.

Naše společnost se zabývá vývojem, výrobou a realizací regulační a měřící elektroniky. Vedle vlastních projektů realizujeme i různé zakázkové projekty podle individuálních přání zákazníka. Specializujeme se na použítí čipů Motorola, řada 68xxx a PowerPC, pro jednodušší aplikace lze použít mikrokontroléry Microchip, řadu PIC16Cxx. Automobilové ...

Služby, reklama: -grafické návrhy (color)-cenové kalkulace -plošná reklama -firemní štíty -výlohy, stojany, tabule -plastické písmo -reklamy ze samolepících folií (automobily, PVC plachty) -billboardy -světelná reklama (panely, písmo, atypické tvary) -informační, orientační systémy venkovní, vnitřní (PVC, AL, sklo). Prezentace ...

Vývoj software na zakázku, poradenství v oblasti IT služeb

Zemní práce: - povrchové práce - výkopové práce - částečná demolice. Kontejnerová doprava: - odvoz, likvidace odpadů.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Komplexní řešení balení výrobků - návrh vhodného obalu, dodávka balicích strojů, dodávka obalových materiálů, realizace balení výrobků. Návrh možností a způsobů zabalení zboží.

Výzkum trhu, médií a veřejného mínění: -marketingové výzkumy a analýzy trhu -sociologické výzkumy a analýzy. .

Realizujeme reklamní navigační systémy a mediální kampaně.

Zajišťujeme pozáruční opravy a servis přímo u zákazníka nebo v naší provozovně. Opravujeme softwarové i hardwarové problémy. Specializujeme se na správu počítačových sítí (outsourcing IT), WIFI sítě, servis počítačů a notebooků. Spolupracujeme s celou řadou dodavatelů hardwaru a softwaru, takže jsme schopni Vám nabídnout komplexní řešení u kterého ...