Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - návrhy a realizace výstavních expozic - interiéry na klíč - aranžování (výlohy, slavnosti, květinová výzdoba) - půjčovna mobiliáře a fundusu - elektroinstalace - poradna architekta - konzultace a posudky projektů - reklama

Správa pozemkových aktiv. Statická správa: - poskytuje majitelům pozemků aktuální informace o dané lokalitě za účelem ochrany jejich vlastnictví a to především jako prevenci znehodnocení pozemku a další zdroje pro rozhodování o optimální využití pozemku nebo jeho prodeje. Dynamická správa umožňuje aktivní přístup ke zvyšování hodnoty pozemků a ...

Sexshop. Prodej: -erotické zboží, prádlo, pomůcky -DVD, videokazety -erotické časopisy. Videokabiny.

Prádelna: - praní, mandlování a žehlení.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Velkoobchod, maloobchod: -papírnictví -kancelářské a školní potřeby -papír: -xerografický do kopírek, tiskáren laserových i inkoustových -xerografický recyklovaný -tabelační včetně potisku -pauzovací, plotrový v rolích i formátech -balící (hedvábný, pergamenová náhrada) -papírová lepenka v rolích -kupecké sáčky ...

Kompletní pohřební služby, obřady ve všech síních a hřbitovech, pohřby bez obřadu, převozy do zahraničí.

Studio Sante: - masáže - péče o tělo - zábaly, formování postavy, lymfoven

Provádíme fotoslužby zvětšování, archivace, kašírování, laminace a ...

Projekce, automatizační a řídící technika, technologické celky

Bezriziková alternativní liposukce ultrazvukovým přístrojem VaCaVite prestige, lymfatické masáže

Poskytování komplexních služeb v oblasti informačních technologií.

Výroba, tisk: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře. Restaurace.

Úklidové služby: - okenní ríy - obložení fasád - solární panely - mytí výloh, oken - mytí žaluzií - srojové mytí oken - úklid škol, průmyslových hal - obchodů, prodejen.

Služby: - software/hardware audity - školení, kurzy v oblasti IT - správa počítačových sítí - prodej hardware a software.

Stavební firma: - stavby. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ostraha majetku a osob.

SignMaking, řezaná reklama, orientační systémy.

Kadeřnictví - studio Daniela. Prodlužování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika.

Programy: - pediatrie - ORL - endoskopie - stomatologie - chirurgie - psychiatrie - alternativní léčba - masáže - kosmetika a tvarování těla - laser Polomar - prodlužování řas.

Správa nemovitostí, zastupování majitelů domů .

Zajištění úklidu komerčních prostor.