Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování doručovatelských služeb.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky. Kopírovaní i barevné.

Služby: -v oblasti životního prostředí -pořádání konferencí, kurzů a seminářů v oblasti životního prostředí.

Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí.

Úklidová firma: - velkoplošný denní úklid institucí, objektů, nemocnic, hotelů, hal - pravidelné úklidy budov a jednotlivých kanceláří - jednorázové úklidy, generální úklidy - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken včetně rámů a praní záclon - praní textilních žaluzií ultrazvukem - mytí a očista fasád, výškové ...

Služby: -fotografování: -svatební fotografie - aranžovaná i reportážní -fotografie produktová, reklamní, portrétní i reportážní.

Telekomunikační síť pro vysílání zemské digitální televize v systému DVB-T.

Naše služby: -nestranné a nezávislé kontroly dočasně práce neschopných zaměstnanců

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Vývoj, prodej, servis: -Software pro výrobní nebo obchodní podniky a poskytovatele služeb. Moduly abas Business Software: -zásobování - nákup -prodej -skladové a materiálové hospodářství (MRP) -plánování -výroba / PPC -kalkulace -sledování nákladů -nákladová střediska -finanční účetnictví -základní ...

Bazar-nábytek. Prodej a výkup nábytku, kuriozit, starožitností a hudebnin.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Reklamní činnost a marketing. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Realitní kancelář. Nedílnou součástí našich služeb je plný právní a administrativní servis a úvěrové poradenství. Správa a údržba nemovitostí. Zelená linka zdarma: - telefon: 800900092 denně od 8:00 - 20:00 h (včetně So a Ne).

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Správa a údržba majetku: -Kontrola a výkon předepsaných pravidelných revizí, prohlídek a zkoušek včetně následného odstranění případných závad -Kompletní zajištění služeb úseku PO a BOZP -Pravidelná údržba nemovitostí včetně zajištění drobných a středních oprav staveb a souvisejících zařízení -Preventivní údržba vzduchotechniky, výtahu, ...

Společnost specializovaná na internetový marketing, web design, marketingové poradenství, vývoj internetových aplikací, špičkové grafické návrhy, případové studie, významní klienti. Tvorba rozsáhlých vnitropodnikových aplikací, extranety a intranety, e-commerce, e-business, e-marketing, analýzy, design, redesign, tvorba internetových obchodů, SEO, ...

Reklamní agentura: -reklamně-informační plakáty měst -propagační plakáty firem -domovní a požární řády -oborové a informační skládačky-OIS -vložené nákupní listy -katalogy -monotematické mapy na zakázku -mapy areálů, měst -ofsetová tiskárna.

Služby: -tvorba webových prezentací. -webdesign. -tvorba e-shopů. -flash animace. -internetový marketing. -webhosting. -registrace domén. .

Komplexní nabídka služeb v oblasti IT, komunikací a datových služeb.

Nabízíme: - marketingové a technické služby pro zajištění spotřebitelských soutěží..

Pánské a dámské kadeřnictví MAJA. Služby: -kadeřnické.

Architektonická kancelář. Projekce: - rodinné, bytové domy - hptely a restaurace - administrativní budovy - polyfunkční domy - mateřské a základní školy - stavby pro sport - průmyslové, občanské stavby - urbanismus - inženýrská činnost.

Pronájem: - Párty Stan s výčepem - catering. Nabízíme: - prostory pro pořádání párty, slavností, prezentací a rautů - prezentace firem - zahradní slavnosti - gastronomické akce - výstavy - restaurační zařízení - svatby - mobilní zastřešení výstavních ploch - sportovní a soutěžní akce - golfové turnaje - ...