Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Služby: -technické, odborné a jinak obtížné překlady a tlumočení v evropských jazycích včetně arabštiny, čínštiny, japonštiny a korejštiny -doprovodný program služeb s komplexním servisem. Člen Jednoty tlumočníků a překladatelů ČR a Komory soudních tlumočníků ČR.

Studio IN, kosmetické studio, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: -mezinárodní doprava -spedice -veřejný celní sklad. -skladování.

Výroba, vzorování, prodej, export, vývoz: - bižuterní polotovary: - kovové-záponky, výlisky - voskové perle - kovové pro výrobu šperků z drahých kamenů - bižuterie kovová: - kravatové spony - náhrdelníky, náušnice, náramky, prsteny, brože, odznaky - šperky z drahých kamenů: - náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny - ...

Služby: -pronájem pozemků.

PROVÁDÍ: - spisové a skartační služby - správa písemností - poradenství - vyhledávací služby - soukromá spisovna

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Tiskárna Provozovna: Na Hájku, Praha 8-Libeň Tisk, příprava tisku -vizitky -dopisní papíry -letáky -brožury -reklamní tiskoviny..

Kompeltní úklidová činnost: -smluvní úklid ve školách a průmyslových objektech, kancelářích a zdravotnických zařízeních -generální úklidy -veškeré vnitřní úklidové práce, i příležitostně -úklid po malování -mytí oken -mokré čištění koberců a sedacích souprav -jednorázové úklidy -praní záclon i s pověšením ...

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Služby: -architektonické a inženýrské včetně projektování -projekční činnost elektro -rozvody NN, VN, trafostanice -veřejná osvětlení -elektropřípojky.

SLUŽBY: - poskytování služeb v oblasti management consultingu s využitím manažerských informačních systémů Podporu pro naše klienty rozdělujeme na: - oblast taktického a strategického plánování a controllingu (od prodeje po náklady) - druhou činností jsou dodávky know how a vzdělávání v oblasti řízení peněžních toků

PRODEJ: - kancelářský nábytek Návrhy a realizace interiérů.

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.