Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kompletní stěhovací služby bytů, kanceláří i firem. Doprava vnitrostátní i mezinárodní. Realizujeme jak malé stěhování kusového nábytku a vybavení, tak i velké stěhování celých objektů. Montáže i demontáže nábytkových dílů. Úklidové práce - vnitřní i vnější.

Svatební salon - šaty, střevíčky, doplňky Otevírací doba: Po-Pá 10:00 - 18:00 Polední přestávka 12:00 - 13:00 So 10:00-13:00 Po telefonické dohodě je možné domluvit individuální termín.

Poradenské služby v oblasti majetkové a funkční integrace malých a středních firem v zájmu posílení jejich globální konkurenceschopnosti.

Instalace, prodej, oprava, servis, e-shop: -kancelářská a výpočetní technika. Stavíme informační systém podle Vás. Archivace dokumentů/DMS. Komplexní firemní outsourcing. Správa sítě.

Navrhneme a kompletně zrealizujeme kulturní a sportovní akce, vzdělávací a firemní programy, teambuilding, outdoorakce, sportovní víkendy, školní akce, svatby, adaptační a harmonizační kurzy, školní výlety, školení, kurzy, večírky pro zaměstnance nebo obchodní partnery, firemní i zaměstnanecké akce, dětské dny, svatby, pivní nebo městské ...

Realitní společnost - nabízíme rozsáhlé areály pro podnikání - areály administrativní, skladové, výrobní

Soukromé lázně, zaměření na stres, deprese a psychické vyčerpání. Dále nadváha, hubnutí, pohybové ústrojí a rehabilitace. Kryokabina pro podporu léčby alergií, astma, revmatických nemocí, lupénky. Pobyty víkendové, pro dva, pro seniory. Wellness a relaxační pobyty. Dárkové poukazy na pobyty i jednotlivé procedury. V objektu: - sauna, polárium ...

Člen SCBDS, Sdružení civilních bezpečnostních a detektivních služeb pro ČR. Služby: - ostraha objektů a osob - výjezdová a zásahová jednotka - převozy financí - ozbrojené doprovody - pořadatelské - informátorky, recepční - napojení na pult centrální ochrany PCO*-hovorové, nadhovorové pásmo, radiopřenos - nepřetržitý servis, ...

Ofsetová tiskárna. Výroba, prodej: - vizitky - katalogy - kalendáře - knihy - formuláře - razítka - propagační materiál Včetně návrhů a grafického zpracování. Autorizovaný CANON COPY SHOP.

Úklidová služba. Úklid interiérů: - pravidelný denní - jednorázový - čištění koberců - mytí: - okna - plavecké bazény - lustry - odmašťování benzínových stanic

Reklama. Grafika. Texty, grafika ze samolepících fólií: - osobní, užitkové, nákladní automobily, autobusy: - od návrhu po realizaci - sjednocení vzhledu firemních aut - vývěsní štíty, výlohy: - včetně návrhů a instalace - reklamní informační panely, tabule - expozice výstav a veletrhů - světelné reklamy a přenosné poutače ...

Vývoj software pro účetnictví. Účetní poradenství, vedení účetnictví. Zpracování daňového poradenství. Auditorské služby.

Rehabilitační a regenerační centrum Darre je součástí Lázeňských léčebných ústavů MV. RRC Darre nabízí ubytování na 70 lůžkách v pokojích s příslušenstvím a kabelovou televizí. - restaurace - bar - klub s kulečníkem - recepce - směnárna - sportovní vyžití RRC Darre má vlastní nově otevřený balneoprovoz, fyzikálně-rehabilitační a ...

Svatební salon: Pronájem i prodej luxusních svatebních šatů, pánské i družičkovské svatební módy, doplňků a svatební obuvi. Nabízíme kompletní i částečný svatební servis, tématické svatby na míru i svatby na klíč. Svatební agentura Vám šetří čas, starosti i peníze. Zajistíme svatební kytice a výzdobu, svatební dorty, snubní prsteny, foto ...

Prodej, montáž: - indoorový a outdoorový led display. Pronájem: - již umístěných reklamních panelů.

Komplexní služba v odpadovém hospodářství: -vypracování systému hospodaření s nebezpečnými odpady původce -vyžádání souhlasu nakládání s odpady -vedení předepsané dokumentace včetně zpracování ročního hlášení (včetně ISPOP) -odvoz a likvidace odpadů.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti zvyšování ziskovosti a produktivity, snižování nákladů, optimalizaci procesů, motivační systémy.

Poradenství a realizace opatření v oblasti snižování nákladů, efektivnějšího využití stávajících zdrojů.

Služby: - vnitrostátní zasílatelství - skladovací plochy - skladování, logistika - kompletní logistické služby - jednání dle kodexu zasilatele - individuální přístup

Pedagogické nakladatelství vydává učebnice pro ZŠ (matematika, přírodopis, zeměpis, dějepis, fyzika, chemie, biologie, ekonomie), SŠ, odbornou literaturu (tabulky, atlasy, encyklopedie), publikace ČSÚ a populárně naučné tituly pro děti a rodiče. Dále nabízíme nástěnné oboustranně laminované tabule v oboru přírodověda, matematika, společenské ...

Nakladatelství Pragma patří k tradičním a největším nakladatelstvím v Česku. Od roku 1992 jsme vydali přes tisíc titulů a stali se jedničkou na trhu esoterické literatury, alternativní medicíny osobního rozvoje a motivace.

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Antikvariát v Praze, který se během posledních dvaceti let skoro nezměnil. Tradičně zaměřený na turisty, takže hlavně německé knihy, staré tisky a grafika.

Vydávání učebnic a pracovních sešitů pro: - základní školy praktické a speciální - odborná učiliště.

Nakladatelství Olympia vydává: - obrazové publikace - cizojazyční průvodci - průvodci po zahraničí - sportovní literatura - encyklopedické příručky - populárně naučné knihy - detektivní literatura - knihy pro děti a mládež - fotbalový a hokejový týdeník GÓL.