Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář, realitní činnost, reality, RK. Obchod, prodej, poradenství, nabídky, poptávky na www.1dvreality.cz Brno až 50 km od Brna: -byty, domy, rodinné domky (RD), pozemky, zahrady, komerční objekty, nájemní domky, rekreační objekty, ubytovací kapacity (penziony, hotely, ubytovny, investiční celky, areály). Služby: -příprava ...

Zpracováváme mzdy, daňovou evidenci a účetnictví. Zajišťujeme teambuilding, pracovní povolení a víza. Poskytování personálního poradenství.

-sportovní a rekondiční masáže -masáže horkými lávovými kameny -čokoládová masáž -relaxační masáž pro těhotné -reflexní masáž chodidel -kosmetická antistresová masáž hlavy -TENS (transkutánní nervová stimulace) -tělové zábaly -lymfodrenáže pomocí přístroje Lymfoven -manikúra -P-shine -pedikúra -kosmetika -omlazení pleti ...

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -rolovací vrata -sítě proti hmyzu -parapety vnitřní, venkovní -žaluzie Stavební firma: -stavební, zednické práce, zateplování budov -přestavby, modernizace bytů a objektů -rodinné domy dle dodaných projektů -výstavba nových domů a domků -náhradní plnění Lisovna plastů - ...

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Informační portál nejen o roztroušené skleróze.

Výroba: - vizitky. Tiskařské práce: - samolepky - letáky - prezentační materiály - prospekty, pohlednice. Kopírování.

Kosmetický salon: - čištění pleti - másž obličeje, krku - přikládaní masek - kompletní ošetření pleti. Prodej kosmetiky Juvena a Artdeco, Christina.

Návrh, realizace, servis: -rozsáhlé datové a telekomunikační sítě -optické sítě -strukturované kabelážní systémy. (dříve Metropolitní síť Olomouc a.s)

Reklamní agentura Novák Výroba, návrhy: -samolepicí folie na auta, obchody -světelné reklamy -letáky, prospekty, katalogy, vizitky -nažehlování na oděvy, tričky, pláště, pracovní oděvy -tamponový tisk na tužky, zapalovače. Designerské a grafické práce.

Realitní služby. Správa Pronájem: - byty - nebytové prostory - reklamní plochy

Realitní agentura. Provádí: - pronájem nemovitostí - pronájem bytových a nebytových prostor a zařízení - realitní činnost a služby s tím spojené

Úklidové služby. Kompletní čištění koberců mokrou technologií.

Vývoj: -software pro elektroniku a elektroprojektování.

Poskytujeme reklamní a marketingové služby od A do Z. Výroba a prodej reklamního zboží.

Zahradnické služby. Zajišťujeme údržbu zeleně, kácení stromů, sečení trávy, prořez ovocných stromů. Výsadba a údržba živých plotů a trávníků, stavba oplocení, správa a úklid nemovitosti a komunikací, vyklízecí a bourací práce. Zakládání trávníků a okrasných zahrad. Zakládání nových zahrad, výsadba stromů a keřů. Celoroční údržba zeleně a ...

Tvorba webových stránek. Vývoj software na zakázku. Audit webových stránek.

Úprava srsti psů všech plemen a kříženců. Provozovna - Lipník nad Bečvou, Olomouc.

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Nakladatelství vydává duchovní a ezoterickou literaturu..

Vývoj a výroba software na míru: - e-learning - databázové aplikace. Prodej a poradenství: - počítačové systémy - grafika - hardware - sestavíme a zapojíme Váš počítač v oblasti sítí WAN/LAN.

Výroba a dodávky telekomunikační techniky. Výstavby místních telefonních sítí a optických tras.

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.