Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -copy centrum -kopírování, skenování -vázání dokumentů.

Sports Kotelna: - restaurace - pizza - salonek-nekuřácká restaurace - bowling - squash - badminton - solárium - fitness - sauna - spotoviště.

Plnohodnotné důvěryhodné SSL certifikáty předních světových certifikačních autorit Symantec (VeriSign), GeoTrust, Thawte, Comodo, Trustwave a RapidSSL.

Dobrý den, dovolujeme si Vám představit hlavní náplň naší firmy v oblasti poskytování služeb – kontroly zaměstnanců. V současné době, kdy je každá firma zatěžována mnoha administrativními a jinými povinnostmi, je pro ní výhodný outsourcing činností, které přímo nesouvisí s předmětem jejího působení.

Výrobce reklamních spotů, firemních filmů, videoprezentací a produktových videí.

Intrastat - externí zpracování a podání hlášení Intrastat Vedení Intrastatu na profesionální úrovni. Zastupujeme firmy po celé ČR a SK. Vyhněte se pokutě za Intrastat..

Realitní služby: - prodej bytů, domů, pozemku, komerčních objektů, chat, chalup - pronájem bytů, domů, pozemku, komerčních objektů, chat, chalup - koupě bytů, domů, pozemku, komerčních objektů, chat, chalup - vyhledání bytů, domů, pozemku, komerčních objektů, chat, chalup - tržní ocenění bytů, domů, pozemku, komerčních objektů, chat, chalup

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Manželská a rodinná poradna. Služby: -poradenství v rámci partnerských,rodinných a osobních problémů -párová a rodinná terapie -další služby dle zakázky klienta.

Vydavatel: -Týdeník, regionální noviny, tisk "Dobrý den s kurýrem".

Bezpečnostní agentura: - ostraha fyzických osob, budov, majetku - pult centralizované ochrany Prodej, montáž: - telekomunikační systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace Výroba, instalace a oprava: - elektronické zabezpečovací stroje a přístroje Projektování: - elektronické ...

Konzultační a softwarová společnost: -vývoj aplikací na zakázku -konzultace, návrhy informačních systémů -vypracování analýzy problému, příprava podkladů pro vývojové týmy -vedení projektů -služby systémové integrace -poskytování technické podpory a školení -provedení migrace dat -pořízení dat. Působíme v oblasti ...

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Webdesign-Pardubice.cz Potřebujete se prezentovat na internetu? Tvorba webových stránek od jejich návrhu až po jejich realizaci. Návrh loga a maskota, propagačních materiálů. uživatelského rozhraní a ikon aplikací. Nebo chcete Vaše PSD předělat do html5 a css3? Žádný problém.

-stavba, servis a údržba počítačů -Instalace a správa domácích i menších firemních sítí -opravy mobilních telefonů a tabletů -tvorba webových prezentací a e-shopů -fotografické služby

Nabízíme kosmetická ošetření, masáže, pedikúru, manikúru, prodlužování řas a líčení.

Služby: -nakládání s odpady -likvidace odpadu. Další provozovna: Čáslav, Pražská 162

Komplexní dodávka, prodej, montáže, instalace: -svítidla, osvětlení pro interiéry a exteriéry.

Služby: - kompletní řešení problematiky nakládání s odpady (i nebezpečnými) a závadnými technologiemi - komplexní řešení problematiky likvidace strojů a výrobních zařízení - demontáž ocelových konstrukcí a výrobních celků - výkup druhotných surovin (železo, barevné kovy, nerezy, elektromotory, elektrozařízení, kabely) - odkup nydbytečných ...

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

Tvorba software na zakázku. Stavba, návrhy a správa síťových prostředí.

Výroba a distribuce bezpečnostního software pro správu hesel a automatického vyplňování online formulářů - Sticky Password.

Studijní a pracovní agentura: -AuPair pobyty (Velká Británie, USA, Holandsko, Německo, Rakousko, Francie, Belgie, Irsko, Španělsko, I tálie) -studium, studijní pobyty (Anglie, Nový Zéland, Austrálie) -jazykové kurzy -střední škola v zahraničí -pracovní programy v zahraničí (legální práce v zahraničí) -letenky a jízdenky.