Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba: -rostlinná -živočišná. Ekologická likvidace vozidel.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem rodinných domů, bytů, pozemků, garáží, chat a chalup a komerčních objektů.

Úklidové práce: - kompletní jednorázové i pravidelné úklidy bytových domů, komerčních prostor a domácností. - jednoduchou údržbu zahrad - sekání trávy, pletí záhonů - hlídání dětí.

Práce: -studie staveb -prováděcí projekty -vizualizace -inženýrská činnost.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Služby, nabízí, poradna: -psychologické a psychoterapeutické -poradenství -krizová intervence -psychologická diagnostika -zpracování znaleckých posudků pro soud a policii -alternativní hlubinně psychologické a ezoterní přístupy -skupinová psychoterapie -přednášková činnost na různá témata -kurzy pro podporu ...

Realitní kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -znalecké posudky staveb a pozemků -správa nemovitostí -oceňování nemovitostí a podniků -poradenství -privatizace bytového fondu -bezplatné zveřejnění v síti internet -geodetické práce.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Knižní nakladatelství: -jazykovědné publikace. Dovoz, distribuce: -odborné jazykové publikace a slovníky.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

WinCont – ekonomický a skladový software modulární koncepce. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Informační, rezervační server: -ubytování. -restaurace.

Komplexní reklamní servis. Reklama - kvalitní samolepící fólií. nabídkové reklamní tabule: - figurální tabule SIGNMAKING: - polepy na motocykly, automobily, kamiony, autobusy, přívěsy, návěsy, vleky apod. Reklama na fasády - nástřik - akrylátové barvy dle odstínu RAL. Výroba, prodej razítek TRODAT. Pískování - vitráže - ...

Vývoj, prodej: -software pro PC. Nabízené produkty: SPZ 2002: -komfortní elektronická kniha jízd s možností zpětné rekonstrukce -zpracování a evidence cestovních příkazů a vyúčtování pracovních cest (tuzemských i zahraničních), -kompletní statistika provozu vozidla

Úklid kanceláří, domů a bytů včetně žehlení. Úklid po opravě a stavbě, mytí oken a čištění koberců. Strojní mytí podlah.

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Poskytování služeb v oblasti grafiky..

Elektronická zdravotní dokumentace: - systém pro ukládání a archivaci zdravotní dokumentace pacienta - výhoda uložení zdravotní dokumentace na jednom místě - internetová aplikace umožňující lékaří prohlížet zdravotní záznamy pacienta.

Akreditace mezinárodního sdružení profesionálních překladatelů. Nabízíme vysoce profesionální překlady: - z češtiny do angličtiny - ze slovenštiny do angličtiny - z angličtiny do češtiny. Překlady do angličtiny jsou prováděny profesionálním překladatelem, občanem Velké Británie. Překlady do češtiny provádějí zkušení čeští ...

Nabízíme služby Osobní asistentky, mezinárodně. Poskytujeme komplexní administrativní a asistentskou podporu firmám, CEO, Poslancům, Ministrům a podnikatelům. Služba je postavena na principu najmutí si Osobní Asistentky na částečný úvazek, ad hoc úkoly, pružné a flexibilní s profesními zkušenostmi a znalostí jazyků."

Výroba, prodej, e-shop: -produkty pro podporu prodeje: -stojany. -mincovníky. -poutače. -plexi stojánky.

Reklama a propagace. Prodej materiálů pro výrobu reklam: -samolepící folie -sítotiskové barvy a stroje -transferové technologie a fólie -pískovací technologie a folie -odlévací silikony a polyuretany -reklamní textil -deskové materiály

Realitní kancelář. Ekonomické poradenství. Zprostředkování prodeje: -nemovitosti. Zprostředkování nájmu zdarma: -nemovitosti -byty -nebytové prostory. Sepis smluv o zřízení zástavního práva, smluv o zřízení věcného břemene a smluv o smlouvách budoucích. Řešení: -problematické bankovní úvěry zajištěné nemovitým majetkem.