Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Provozování svobodného celního pásma. Bezcelní zóna. Služby: -skladování zboží. -celní deklarace.

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Prodej, oprava, servis, údržba: -výpočetní technika. Stavba a údržba počítačových sítí. Tvorba software na zakázku z oblasti ekonomiky a řízení firem.

Nabízíme: - komunální čištění a očista budov - čištění pomocí výkonných sacích prostředků - očista zdravotnických zařízení - očista budov - zimní uklízení parkoviště - letní uklizení parkoviště - údržba zeleně.

Překladatelská, tlumočnická činnost: -německý jazyk (němčina) -obchodní korespondence -smlouvy -překlady odborných textů -úředně ověřené překlady -telefonický styk se zahraničními firmami. Soudní ověření.

Mobilní, pojízdný terapeut, masér. Masáže: - klasické - relaxační - sportovní - bahenní zábaly - moxování - skenar - jiné kosmetické úpravy - hypnóza.

Nakladatelství Pierot působí na českém knižním trhu již od roku 1993. Zaměřujeme se především na původní, ale i převzaté tituly zejména z oblasti: - cvičebnic a doplňkových učebnic pro základní školy - populárně-naučné literatury a beletrie.

Služby: -manikúra -pedikúra -nehtové studio.

Služby: -kosmetika-čištění pleti, odstraňování drobných vrásek a pigmentačních skvrn laserem -pedikúra -manikúra -modeláž nehtů -sportovní a rekondiční masáže.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. ISO 14001:1997 Enviromentální management. Výpis kvalifikovaných dodavatelů MMR. Služby, dodávka, komplexní servis, průběžná údržba: -generální, předkolaudační úklid -úklid po řemeslnících -stálé úklidy budov, periodické -kompletní čištění průmyslových hal a objektů -výškové ...

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitostí - bytů - družstevních bytů - podnikových domů - rekreačních objektů - pozemky, zahrady - objekty k podnikání - komerčních objektů - chaty, chalupy.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Prodej, maloobchod, opravs, servis: -počítače -hardware, software Připojení na internet.

Exportní balení na zakázku. Naše společnost poskytuje veškeré služby v oblasti zámořského a vnitrokontinentálního balení: - balení do beden z velkoplošných materiálů (překližka, OSB) - balení do spárových beden - balení na podlahy (palety) - balení výrobků do svazků - fixace v přepravních kontejnerech - výroba atypických palet ...

Vyšívání, nášivky, výšivky na jakýkoliv materiál od 1 kusu. Potisk nejen textilu, vhodný na: - košile - plachty - koženku - brašny - trika .... Výroba reklamních ponožek s vlastním logem, nejnovějšími technologiemi již od 50 kusů v různých velikostech.

Služby: -kadeřnictví dámské -kosmetika -pedikúra -manikúra -nehtové studio.

Služby: -sběrna prádla praní prádla ložního, zdravotního, osobního, montérek atd. -chemické čištění-obleky, saka. kalhoty, bundy, kabáty, toalety, deky, merino, předložky -kulmování peřinek, zavinovaček -mandlování.