Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Psí salon: - odstranění klíšťat - úprava pejsků - stříhání drápků.

Zajištění: -stavby všech druhů na klíč dle projektové dokumentace. Práce: -bytová výstavba -průmyslové objekty -rekonstrukce budov -inženýrská(investorská) činnost- pořízení pozemku, územní rozhodnutí, stavební povolení -inženýrské sítě(vodovody, telefonní sítě, kanalizace, plyn, kabelové rozvody) -zemní -krajinové ...

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Salon Fabien Kadeřnictví, kadeřnický salon. Nehtové studio.

Prádelna, čistírna. Služby: - praní, čištění prádla, peří - chemické čištění oděvů - mandlování, žehlení - šití péřových polštářů a dek. Půjčovna, pronájem: - pracovní oděvy - nemocniční prádlo.

Česká pošta: -poštovní úřad. Poštovní služby.

Služby: - solárium - manikůra. Prodej: - solární kosmetika - výživa na nehty.

Zajišťování úklidového servisu v hotelích, školách, výrobních halách i rodinných domech.

Česká pošta. Služby: -poštovní.

Bezpečnostní agentura. Napojení, provozování: - pult centrální ochrany. Prodej, projekce, servis, montáž: - bezpečnostní technika - elektrická zabezpečovací signalizace. Služby: - přeprava hotovosti, cenin, peněz.

Česká pošta. Služby: -poštovní. Provozní doba: -pondělí 08:00-11:30; 15:00-16:30 -úterý 08:00-10:30; 13:30-15:00 -středa 08:00-10:30; 15:00-16:30 -čtvrtek 08:00-10:30; 13:30-15:00 -pátek 08:00-10:30; 13:30-15:00.

Česká pošta: -poštovní služby.

Česká pošta Jablunkov. Služby: -poštovní.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Statická projekční kancelář STATIKON Solutions s.r.o. se zabývá navrhováním nosných konstrukcí převážně pozemních staveb - tj. statikou staveb.