Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj, výroba: - software - informační systém Smart4Web.

Projektová kancelář. Autorizovaný architekt. Služby: -projekce, projektant -architektonické -projekční.

Moderní, účelný a přesně na míru Vašim potřebám může být i interiér Vašeho bytu či domu. Nechte si poradit od profesionálního bytového architekta. Poskytuji profesionální služby v oblasti interiérového a nábytkového designu. Navrhuji prostory na míru, kde budete bydlet s radostí. Služby: - návrhy interiérů - analýza požadavků, dipoziční ...

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Prodej funkčních společnosti

Outsourcing lidských zdrojů Hlavním účelem našich služeb je realizovat pro naši partnerskou společnost kompletní činnosti spojené s řízením lidských zdrojů tak, aby se náš partner mohl zaměřit na hlavní činnosti podnikání a směřovat prostředky do této oblasti. Tento soubor služeb zahrnuje všechny služby uvedené v předchozích modulech. V rámci ...

Služby: -projektování, výstavba a provozování velkých kabelových rozvodů-městské, hotelové -výstavba malých televizních vysílačů -kabelová televize -internet po kabelu.

Pohřební služby -zajištění úmrtního listu -odevzdání občanského průkazu a karty pojištěnce -převzetí šatů pro zesnulé -termín obřadu -nabízíme možnost církevních obřadů všech vyznání -vytiskneme vám parte na počkání -převezeme zesnulého k obřadu -zajistíme květinovou výzdobu a také vykopání hrobu -nabídneme kontakt na hudební ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Počítače, prodej: - software - pro zemědělství, geodety, ekonomika, zdravotnictví, jednoduché účetnictví - hardware a příslušenství. Tvorba a prodej: - programové vybavení. Tvorba: - programy na zakázku. Školení na PC: - MS Windows 95 - MS Word 97 - MS Excel 97 - MS Outlook 97.

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

Regus Group – největší celosvětová síť profesionálních pracovišť – outsourcing globálních kancelářských prostor - kanceláře, virtuální kanceláře, jednací místnosti, přístup k celé síti – program Network Access.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Tiskárna. Nabídka služeb grafického studia a tiskařské práce: - ofsetový barevný tisk do formátu A2 - knihařské práce V1, V2, V3 - lakování - bigování - kulacení rohů - perforování. Tisk: - brožury - skripta - katalogy - noviny - tiskopisy - letáky - hlavičkové papíry - prospekty - oznámení - vizitky - ...

POR Přerov: - projektová činnost - energetické audity - instalatérské práce - energetické štítky budov - průkaz energetické náročnosti budov. Zemní a stavební práce. Bazénové technologie.

Služby: - optimalizace pro vyhledávače - poradenství v oblasti SW a HW - audity webových stránek - webhosting - registrace do katalogů

Služby: -pedikúra -manikúra, modelace nehtů.

Nehtové studio. Služby: -manikúra - klasická, francouzská -P-SHINE -Nair Art - zdobení nehtů -lakování nehtů -masáže rukou -parafínové zábaly.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.