Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví NIOBE. Služby: -kompletní dámské i pánské kadeřnické služby -zdarma nápojový automat -příjemné rodinné prostředí -příjem tel.objednávek na sobotu i neděli.

Vývoj internetových aplikací a databázových analýz.

Realitní kancelář: - bytové, nebytové prostory - pozemky.

Stavebně projektová kancelář. Pobočka. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Marketingová a public relations agentura. Služby: -tvorba mediální, komunikační strategie.

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Tvorba informačních systémů zaměřených na právní informace a záznamy o ekonomických subjektech.

Výroba a potisk plastových karet. René Drtina Centrála: Mezi Zahradami 469 250 64 Hovorčovice Mobil: +420 776 354 511

Pánské a dámské kadeřnictví. Manikůra, pedikůra. Masáže, saunování v infrasauně a aromaterapii. Biolampa. Kosmetický laser.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Oddělení technických překladů, sofwarové lokalizace a DTP: - překlady odborných technických manuálů, příruček a textů - grafické návrhy, elektronické publikování, předtisková příprava a tisk - webové stránky - on-line překlady webových prezentací, návrhy a lokalizace - lokalizace softwaru - zalamování překladů do originálních souborů - ...

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

Komplexní dodávky: - počítače a servery - notebooky - široký sortiment periferií - software, literatura - spotřební materiál - autorizovaný partner předních výrobců Telekomunikační technika : - pobočkové ústředny, faxy, GSM brány - mobilní telefony Kancelářská technika : - kopírky, vazba dokumentů - skartovací stroje - ...

Expertní, výzkumná, konzul­tační činnost v oblasti: - životního prostředí - geo­gra­fie, karto­gra­fie - sociologie - mar­ketingu. Služby: - posuzování vlivů záměru na životní prostředí (EIA – Enviromental Impact Assessment) - expertýzy pro hodnocení krajinného rázu - 3D modelace - GIS; Geomarketing (prostorové zobrazení databází ...

Fotografické studio. Zhotovení, výroba, tvorba: - fotografie - foto ateliér - foto (svatební, rodinné, upomínkové, na průkaz, reportážní, modelingové). Maloobchod, prodej, sběrna: - filmy - vyvolávání.

Quickly.cz je volné sdružení specialistů a odborníků na problematiku internetových stránek, marketingu, reklamy a PR a dalších externích spolupracovníků. Poskytujeme fotografické služby, internetové a marketingové služby.

UNIMEX - PRINT Vám poskytne komplexní služby a to nejen v oblasti tisku. Profesionálně pro Vás zrealizujeme celý projekt od grafického návrhu, až po samotný tisk. Individuální přístup Vám zaručí nejen neustálý přehled o Vaší zakázce, ale především Vám dá možnost ovlivňovat vše přesně dle Vašich představ. Špičková technika a profesionální ...

Design studio. Návrh a realizace interiérů a exteriérů.

Reklama: -banery, polepy automobilů (zadní okna) -reklamní tabule-montážní práce i ve výškách -reklamní plachty, vlajky -razítka TRODAT -tisk -potisk textilu -výroba hořčíkových štočků (raznic) -vizitky -horká ražba, slepotisk -DTP studio -svatební, novoroční oznámení -diáře, kalendáře i s potiskem -informační systémy ...