Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Služby: -psychologické poradenství. -psychoterapie. -sociálně právní poradenství.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Sběr, výkup: - druhotné suroviny - papír - plast - sklo - železo - barevné kovy - baterie.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Pronájem vlastních kancelářských prostorů. Prodej: -kancelářská a výpočetní technika -komponenty, příslušenství -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku -software, počítačové hry* -papírenské zboží, kancelářské potřeby, tiskopisy. Služby: -reprografické -kopírování -laminování -výroba, tisk vizitek, pozvánek, oznámení ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Fotoatelier Flashfoto: - svatební foto - průkazové foto - produktové fotografie - reklamní foto - potisk triček, hrnků - zpracování videa - kalendáře - fotoknihy.

Jazykové kurzy: - anglický, něměcký, ruský, španělský, francouzský a čínský jazyk, možnost dalších dle dohody - pro děti i dospělé - individuální a firemní výuka - veřejnostní kurzy. Tlumočnické a překladatelské služby: - překlady a tlumočení do/z 52 jazyků - cokoliv - další firemní vzdělávání - osobnostní a komunikační ...

Kosmetické služby: - ošetření pleti - masáž obličeje - depilace - kůry, masky.

Tiskárna. Grafické studio. Tisk. Knihařské zpracování.

Tiskárna: - potisk textilu - jednobarevný potisk - potisk pro školy, mateřské školy - fotky na trička, hrnky.

Ofsetový tisk: - do formátu B3 - vizitky, tiskopisy, pozvánky - brožury, blahopřání - grafické návrhy. Knihařství: - vazačské práce - kompletace brožur.

nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej nakladatelství polygrafická výroba kontakt: Petr Mokrý

Tiskárna. Služby: -tisk-vizitky -novoročenky -ofsetový tisk -knihtisk -katalogy -samolepky -potisk reklamních materiálů -bannery-plachty, látkové plachty -spisové desky.

Reklamní studio: -samolepicí reklama -reklamní cedule -polep automobilů -stojky -reklama na plachty -firemní označení -vizitky, letáky, pozvánky -potisk reklamních předmětů -potisk textilu -světelná reklama -malby na fasády -kroužková vazba -počítačová grafika.

Vývoj, výroba: -software: -překladový slovník WinGED. -univerzální ovladač klávesnice WinKlav.

Služby: -pomoc lidem při partnerských, osobních problémech -aktivity v oblasti náhradní rodinné péče -poradenská i psychoterapeutická činnost v oblasti předmanželské, manželské, rodinné, partnerské, porozvodové, v náhradní rodinné péči a při osobních problémech.

Služby: - psychologické poradenství - psychoterapie - sociálně právní poradenství.

Středoevropská tréninková a konzultační společnost zaměřená na rozvoj zaměstnanců. Služby: - outsourcing tréninkového oddělení, personálního managementu, obchodního managementu, obchodního útvaru - veřejné tréninky: - obchodní dovednosti - vyjednávání - mezilidské vztahy - budování týmu - vedení týmu - zvládání ...

Služby: -solární louka -kadeřnictví -nehtová modeláž -solárium horizontální + prodej kvalitní solární kosmetika -pedikúra -masáže -vířivka -sauna -spinning -pilates.

Kopírování. Sekretářské a překladatelské činnosti