Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nákup a zpracování Výkup, kovošrot: -barevné kovy -kabely a některé nefunkční elektrické zařízení.

Služby: -kadeřnictví -holičství -pedikúra -půjčování svatebních ozdob.

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Služby: -reklama -reklamní nápisy -firemní tabule -polepy aut -paspartování -lepení tónovacích a bezpečnostních fólií na okna aut, výkladních skříní.

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklama -reklamní servis -katalogy, prospekty, letáky, plakáty, grafické návrhy, firemní vizuální styl -podpora prodeje v místě prodeje -návrhy inzerce -www prezentace -dárkové předměty -DTP studio.

Výroba kosmetiky (kosmetika) se specializací na parfémy, parfémové a toaletní vody, vody po holení a repelentní přípravky (přípravek). Významnou činností je zakázková výroba parfémů a parfémových vod od návrhu po konečnou finalizaci. Společnost je taktéž distributorem komponentů pro výrobu kosmetiky. (kosmetika, parfém, toaletní voda, ...

Nabízí, poskytuje služby: - úklidové práce denní i jednorázové, včetně dodávky sanitárních zařízení a hygienických potřeb: - kanceláře, skladové prostory - sanitární zařízení (veškeré zásobníky na hygienické potřeby, včetně náplně) - generální úklidy po dokončení staveb (servis pro stavební firmy před předáním stavby ...

Kosmetický salon nabízí long time liner, microdermabrasion, green peel, Dr.Schrammek kosmetika, Rejuvenace, Epilace.Mezotherapie, Dlouhodobově prodlužovani řas Afroditi, Masže, Denni a večerni ličeni.

Služby: -deratizace -dezinfekce -dezinsekce -plynování objektů -plynování obilí -plynpování mlýnů, půd -speciální ochrana DDD.

Bezpečnostní agentura: -fyzická ostraha objektů -přeprava peněz a cenností -bezpečnostní analýzy objektů -úklidové práce.

Noviny GOLEMPRESS jsou jednou z možností pro malé a střední firmy jak se prosadit na trhu v konkurenci nadnárodních společností vydávajících vlastní inzertní noviny. Díky našim novinám, jejich uceleného systému výroby a distribuce jsme schopni oslovit jednotlivé čtenáře (zákazníky) za velice příznivých finančních podmínek. V přepočtu na oslovení ...

Překlady a výuka, profesionálně a efektivně. Nabízíme profesionální překlady z angličtiny pro mnoha oborů a podložené dlouhodobými zkušenostmi a individuální výuku angličtiny, kde se klade důraz na efektivitu a přirozenost.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Studio Áčko: - suchá pedikúra, manikúra.

Realitní agentura: -výměna, prodej, pronájem bytů.

Certifikace ISO:9001:2000. Služby: -překladatelství -zaměření technika, obchod, ekonomika, právo, propagace -tlumočnictví. -soudní překlady.

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Prevence a léčba závislosti na alkoholu.

Úklidové práce. Služby, úklid, práce: -úklidové, úklid -úklidová služba kanceláře, dílny, soukromé byty, hotely, penziony -úklid po stavebních úpravách a malířích -úklid sklepů a půdních vestaveb -strojové čištění -hostinská činnost -bezpečnostní agentura -ostraha objektů -odklízení sněhu, shazování rampouchů ...

Kosmetické služby: - masáže obličeje, dekoltu - trvalá na řasy - barvení řas, obočí - alignátové masky - laserové ošetření pleti.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Tiskárna: -ofsetový tisk -velkoplošný tisk -potisk textilu.

Finanční management, plánování a poradenství pro malé a středně velké společnosti (finanční kontroly, manažerské účetnictví, finanční analýzy, cashflow). Také obousměrné překlady angličtiny. Vzdělání v USA, certifikace ACCA, 14 let praxe a špičkové reference.

Fotografické práce, svatební, ateliérová, reportážní fotografie.