Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba: - péřové přikrývky, polštáře, peřiny, spací pytle. Čištění a praní peří.

Naše služby: - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika - masáže.

Výroba, montáž, servis: - světelná reklama.

Naše služby: - prádelna - úklidové práce.

Komplexní reklamní služby. Výroba: - reklamní a firemní nápisy, reklamní štíty, cedule - razítka - reklamní předměty. Služby: - kopírování - digitální tisk, tiskové služby - laminování - vazba dokumentů.

Ofsetová tiskárna: -tisk vizitek -grafická zpracování -malo i velkonákladový tisk -tisk pro veřejnost, organizace, úřady, firmy, atd.

Pohřební služby, POHŘEBNÍ SLUŽBA NEPOMUK, POHŘEBNÍ SLUŽBA NÝŘANY, POHŘEBNÍ SLUŽBA PŘEŠTICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOBŘANY POHŘEBNÍ SLUŽBA STOD, POHŘEBNÍ SLUŽBA DOMAŽLICE, POHŘEBNÍ SLUŽBA STAŇKOV, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ-JIH, POHŘEBNÍ SLUŽBA PLZEŇ SEVER, NEPOMUK, PŘEŠTICE, DOMAŽLICE, STOD, STAŇKOV, NÝŘANY, DOBŘANY, KAMENICTVÍ, PŘEVOZY ...

Stavební služby: - projektová dokumentace - energetické audity - zajištění stavebního povolení.

Masáže (klasická, sportovní a relaxační medová masáž, baňková masáž, baňkování, reflexní, lymfatická, reflexní terapie, reiki ošetření), manuální lymfatická masáž, bowenova tlaková masáž.

Nabízíme: - praní prádla a čištění oděvů, peří a šití péřových dek a polštářů.

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Foto, služby, fotografické: -digitální fotografie -velkoformátové fotografie -průkazkové foto -fotopuzzle, hrníčky, trička...

Analýza, tvorba, aplikace, zpracování dat firemní agendy, prodej, poradenství: -uživatelský software (mzdy, personalistika, účetnictví, ekonomika).

Zabezpečení správy údržby a oprav bytového a nebytového fondu.

Služby: -čištění, praní, opravy oděvů -nízké ceny, vysoká kvalita odvedené práce.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.