Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme kompletní projektové a inženýrské služby

Služby: -klasická masáž -lymfatická ruční masáž -sportovní masáž -lavové kameny -tělový peeling solí z Mrtvého moře -bahenní zábal.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Chovatelská stanice psů. Salón pro psy. Služby: - stříhání, trimování, koupání a vyčesávání pejsků - stříhání drápků, odstranění chloupků z oušek - čištění análních žláz.

Reklamní agentura, venkovní reklama, billboardy, navigační systémy, informační systémy, inzerce, reklamní kampaně, politický marketing, tisk, tiskoviny.

Kadeřnické služby, kadeřnictví.

Váš dvorní fotograf nabízí služby v oblastech svatební fotografie, portrét, glamour, těhotenské, děti, zvířecí miláčci, dokumenty všeho druhu, produktová fotografie, atd. Hledáte osobní přístup a tak trochu jinou než průměrnou fotografii? Podívejte se na www.fotopesek.cz a ozvěte se. Fotografuji po celé ČR, převážně v Pardubickém a ...

Tvorba webových stránek na míru: - seo optimalizace - registrace do katalogů - výroba programů - tvorba internetových obchodů.

ROZLET servis distribuce letáků. Expresní služby včetně tisku. Garance kvality a výborné ceny pro každého.

Celulitidní studio: - odstranění pomerančové kůže - vyhlazování vrásek - zábaly, epilace - manikůra, pedikůra - masáže nohou - solární studio.

Relax centrum: - masáž horkými lávovými kameny - shiatsu - thajská olejová masáž - medová masáž - sportovní masáž celého těla.

Kosmetické služby: -akupresura -aromaterape-léčba bylinami -aura-soma (působení barev, bylin a krystalů) -depilace a epilace -masáže -líčení -manikura. Prodej značkové kosmetiky.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

PRACUJTE S TĚMI NEJLEPŠÍMI Nabízíme Vám víc než obvyklý standard. Máme pevně zakotvené hodnoty a firemní kulturu. Týmová práce, rozvoj a vzdělávání jsou naší nejvyšší prioritou. M&M REALITY přijme do svých řad realitní makléře, manažery, hypoteční specialisty a pojišťovací poradce s regionální působností pro celou Českou republiku.

Překladatelská a tlumočnická činnost.

Realitní služby. Finanční servis. Znalecké posudky. Řešení exekucí.

Poradenská činnost v restitučních národních u PF ČR. Zprostředkování prodeje nemovitostí. Kupní smlouvy a vklady do katastru nemovitostí. Zástavní smlouvy k nemovitému majetku. Smlouvy o zřízení věcných břemen k nemovitostem.

Nabízíme: - logistické služby - skladování - pronájem skladových prostor.