Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -vydavatelství, nakladatelství -učební pomůcky -vzdělávací a výchovné programy pro školy.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Nabízíme prezentaci firem a podnikatelů formou inzerátů na webu www.firmyvregionu.cz. Tento portál je uspořádán pro velmi snadné, rychlé a intuitivní vyhldávání. Cílovou skupinou jsou především koncoví zákazníci všech věkových kategorí.

Vizážistické studio - vizážistika - stylistika - analýza pleti - denní, večerní, společenské líčení - minikurzy líčení - fotolíčení (i pro celé rodiny ) - liftingová kůra (přirozenou cestou) - mikrodermabraze (bez chem.zásahu) - pěstící kůry na míru každé pleti Našim cílem je naučit ženy o sebe pečovat tak, aby to zvládly ...

Fa Hasl - Koupelny - komplexní služby od návrhu až po montáž interiéru.

Web design, SEO optimalizace stránek.

Poskytování, prodej: - hardware - hotové programy - programy na zakázku - programování, programátorství - kontrola vstupu docházky - kontrola přístupu na PC - snímače otisků prstu.

Tiskárna, reklamní agentura: - návrhy reklam - polepy aut - reklama z folií - samolepky - podlahové značení - velkoplošný digitání tiskl. Výroba: - výstražné a informační tabulky BOZP.

Zabýváme se projektováním (od architektonických návrhů po prováděcí projekty), komplexní inženýrskou činností a také dodávkami interiérů staveb. -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská a investorská činnost ve výstavbě -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Zakázková fotografie - portrét - fashion - glamour - akt - svatby - těhulky - děti

Reklama, tisk, potisk: -textil, trika, trička -sazba -noviny -DTP studio. Výroba: -puzzle (pucle) na zakázku. Služby: -kopírování do formátu A0 -černobílé -barevné na objednávku.

Služby: - veterinární ošetřovna, veterinář - salon pro psy (stříhání psů).

Kosmetický salon. Služby: - kosmetické, kosmetika.

Činnost: -poradenská -konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků Služby: -v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Autodoprava, doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní Restaurace, občerstvení.

Soudní tlumočník a překladatel - německý jazyk.

Obchodní centrum: -restaurace -smíšené zboží -drogerie -potraviny -cukrárna -domácí potřeby -tabák.

Psí salon. Služby: -klasické rozčesání dlouhosrstých plemen -rozčesání zaplstěných pejsků -trimování -ošetření srsti balzámem a kondicionérem -koupání standardní nebo ve speciálních šamponech -vysoušení, fénování, kartáčování -zvýraznění barvy -antiparazitární program aj.

Čištění: -koberce Pronájem, půjčovna: -úklidové stroje

Technické služby města. - likvidace odpadů - úklidové práce

Správa, pronájem: -kancelářské prostory -nebytové prostory.

Služby: - tvorba webových stránek, internetových aplikací, intranet - grafické práce - návrhy firemního loga - reklamní bannery - vizitky, potisk reklamních předmětů - SEO.

Grafické práce a kresličské práce: - architekt - architektura - design - návrhy, realizace staveb, domů, rodinných domů.

ERUDIA znalosti obrazem, na adrese www.erudia.cz jsou bezplatně k dispozici stovky videí o podnikání. Získejte rady a tipy od majitelů a manažerů prosperujících firem. V rámci našeho vzdělávacího centra ERUDIA realizujeme projekty dalšího vzdělávání a podpory podnikání s využitím strukturální podpory EU