Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidová služba Koberce - vysávání - vysávání elektrickým rotačním kartáčem - extraktorové hloubkové čištění - šamponování + extraktorové hloubkové čištění - čištění koberců suchou cestou - odstranění prachových roztočů a alergenů Čalounění - židle, křeslo - postel, pohovka - sedací souprava.

Činnost: - správa optických sítí - poradenství v oblasti informačních systémů. - kamerové systémy

Nabízíme svatební oznámení, pozvánky ke svatebnímu stolu.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Služby: -úklidové - pravidelné, nárazové generální úklidy -strojové čištění podlah -čištění koberců a čalounění -mytí oken -ostatní služby.

Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Nakladatelství a vydavatelství farmaceutického časopisu Remedia s dlouholetou tradicí..

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Přepravy celovozových zásilek. Přepravy kusových zásilek. Doprava mezinárodní. Přepravy ADR zboží. Nadrozměrné přepravy. Skladování.

Akreditovaná laboratoř nedestruktivních zkoušek: -nedestruktivní zkoušení materiálu a výrobků -zkoušení prozařováním, ultrazvukem, magnetickými a kapilárními metodami, vizuální zkoušení -metodické a poradenské služby.

Pohřební služba. Smuteční obřadní síň. Služby: - hřbitovní - pohřební.

copy&shop | reklama | dárky Reklamní agentura: - reklama fóliová - tisková - letáky - plakáty - nápisy - tabule - reklamní zboží - dárky s fotografií - pískování - copy shop - malby (interier i exterier).

Architektura, projekce, design. Pozemní a inženýrské stavitelství . Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavby, montáž, izolace: - polystyrenové tepelněizolační a zvukoizolační panely - nejteplejší polystyrenové stropy. Stavebniny: - tepelně izolační stavební materiály - obvodové zdivo - stropní, střešní a zateplovací ...

Služby: -prodej fotoaparátů, příslušenství -fotoateliér -výroba dárkových předmětů -fotoplátna -velkoformátový tisk -reklamní služby.

Personální agentura MAJORA působí v oblasti personálního poradenství od roku 1996.

Nabízíme reklamní, marketingové a grafické služby včeteně 3D reklamy. Komplexní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: - grafické návrhy, loga, sazba, zlom, osvit, sken, prospekty, publikace,

Komplexní úklidové sllužby.. Pravidelné i jednorázové úklidy firem a domácností.

Likvidace odpadů: -gastro provozy -domácnosti.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Fitness Oslavany. Služby: -fitness centrum -alpinning -trampolíny -sauna -solárium -posilovna..

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.