Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -architektonické -projektová a inženýrská činnost -urbanismus.

Vývoj, prodej: -systém pro správu realitních zakázek a řízení vztahu s klienty.

Grafika: - tvorba graficých návrhů - tvorba www stránek - návrhy log. Tisk: - DTP práce - bilboardy - brožury, letáky - vizitky, PF - reklamní předměty - trika, tašky. .

R - agency Reklamní a obchodní agentura. Fotostudio. Služby: - pořádání módních přehlídek - módní a reklamní fotografie - návrh a výroba propagačních materiálů - fototesty modelek, portfolia - vzdělávací kurzy pro modelky.

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Konstrukční kancelář a oficiální prodejce Alibre Design, 3D parametrického CAD systému a knihovny dílů DataPart.

Služby: -umělecké a kosmetické tetování -piercing -překrytí starého tattoo.

Nabízíme dámské a pánské kadeřnictví, svatební a večerní účesy, drdoly.

Pobočka Zlín. Pořádání: -sportovní, kulturní akce. -umělecká vystoupení. -kompletní reklamní služby.

Kadeřnický salón Gabriela. Služby: -kadeřnické.

- modeláž nehtů - manikůra - úprava nehtů

Nabízíme Vám: - komplexní realitní servis - řešení Vaší individuální finanční situace nabídkou hypotéky - odborné poradenství v oblasti pozemků a investic.

Personální agentura. Zprostředkování práce, personální audit, tréninkové programy.

Tvorba, provoz: - komunikační sítě pro přenos dat, hlasu a obrazu. Integrovaná ochrana dat, komplexní řešení bezpečnosti. Počítačové a komunikační sítě na klíč.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Stavební bytové družstvo - stavební práce - oprava, údržba bytů - komplexní správa a údržba domů.

Automatizace výrobních procesů. Výroba a servis jednoúčelový strojů a speciálních zařízení. Návrh a výroba: - software pro PC - databázové aplikace na míru - aplikace pro intranet / internet. Sběr a archivace dat, vizualizace technologických procesů. Měření a regulace. Doplnění výrobní technologie o systémy strojního vidění pro kontrolu ...

Překlady technických textů (příruček, návodů, norem ) vč. tabulek, obrázků, schémat a grafů z němčiny, angličtiny a ruštiny. Technické překlady z oborů: - strojírenství - elektrotechnika - elektronika - programování - měření a regulace - stavebnictví

Bezpečnostní agentura SOS Služby : - bezpečnostní agentura - ochrana objektů a osob - montáž bez. zařízení, objektů, automobilů - doprovody při finančních zásilkách Revize : - ruční hasící přístroje - hydrantů