Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Velkokapacitní prádelna zajišťuje praní prádla především pro hotely, ubytovny i rekreační zařízení v Praze a jižních Čechách. Součástí služeb je rozvoz a dodání do 3 dnů.

Prague Security Group, spol. s.r.o. bezpečnostní služba nabízí: - převoz cenin - osobní ochrana - připojení a monitorování objektu na PCO - recepční služby - strážný – psovod - ozbrojený strážný střelnou zbraní - zabezpečení kulturních, společenských a sportovních akcí

Realitní kancelář – Real estate agency – Immobilienbüro Zprostředkování pronájmu, prodeje a nákupu bytů, RD.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Čistírna-prádelna. Služby: -čistírna, rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny, kůže. Sídlo: -Dolní Lhota 148, 76323.

Reklamní činnost, reklamní agentura, reklamní služby, grafika. Polygrafická výroba. Reklama, grafika ze samolepící fólie, folií. Síítotisk-potisk oděvů, triček, trička. Tisk vizitky, pozvánky.

Služby: -úklidová firma -úklidy kanceláří, úklid firem, úklid domů, úklid bytů -impregnaci kůže, čištění a údržbu podlah, čištění dlažby, voskování, broušení parket, mytí oken, výškové práce, vyklízení, čištění žaluzií.

Tisk: -vydavatel jihočeského stavebního katalogu, stavební a obchodní kalendář -grafické zpracování reklamy -prospekty, letáky, kalendáře, vizitky -plakáty -katalogy -brožury

Provádíme: - expresní přeprava zásilek - přeprava osob: - správa a údržba nemovitostí - velkoobchod, maloobchod elektro.

Poradenské služby: - finanční zaležitostí - řízení lidských zdrojů - realitní činnost - marketing.

Podnikatelské a manažerské poradenství.

Realitní a developerská kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, rodinné domy - rekreační objekty - byty - pozemky - nebytové objekty a prostory. Pronájem: - kanceláře - obchodní prostory - výrobní, skladovací objekty. Vlastní výstavba: - rodinné domy. Výstavba: - komerční objekty - obytné domy.

Dopravní služby: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava a logistické služby.

PC COMP Čimbora servis - fyzická ostraha objektů - pult centrální ochrany - montáž a servis EZS i EPS

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Zabýváme se návrhem, dodávkou a následnou realizací celého interiéru Vašeho bytu či domu. Naší hlavní činností je kompletní řešení koupelny, kuchyně, osvětlení, sedacího nábytku a podlahových krytin.

Úklidové služby v domácnostech. Čištění koberců a čalouněného nábytku.