Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek: Konzultace při sestavování nabídek (kontrola nabídek dle požadavků uvedených v oznámení zadávacího řízení a v zadávací dokumentaci). Konzultace k prokazování základních kvalifikačních kritérií a kvalifikace k prokázání finanční a ekonomické způsobilosti, technické způsobilosti a jakostní ...

Tiskárna. Tisk: - tiskoviny - časopisy. Reklamní činnost. Webové prezentace. Animace. 3D foto. Fotoprodukce.

Správa nemovitostí. Právní a technická kontrola nemovitostí. Rrealitní činnost. Investice. Financování nemovitostí. Oddlužení. Kancelář společnosti: Rumjancevova 696/3 460 01 Liberec 1

Komplexní internetová řešení. Webové služby, grafický design, hosting, interaktivní reklama, fotografie. Redakční systém WI-CMF, eshop platforma.

Jsme tu, abychom Vám, živnostníkům a menším firmám pomohli, jako každý správný buldozer webdozer, vytěžit z online prostředí maximum..

Komplexní služby v oblasti marketingové komunikace: - public relations - reklama - marketing - firemní noviny a časopisy - katalogy, weby.

Pronájem: -komerčních krytých i volných prostor pro výrobu, skladování, montáž, řemesla.

Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken - generální úklidy - úklidy po stavebních pracech - postavební a předkolaudační úklidy - údržba venkovních ploch.

Svatební a portrétní fotograf, Česká Lípa

Architektonické práce - stavební projekce

Překladatelské služby - tlumočnické práce

Reklamní činnosti, reklama: -grafický design -www prezentace, CD-ROM prezentace -fotoateliér -signmaking.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Sahm Gastro nabízí vybavení pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování i drobný prodej za hotové. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, Cash and Carry: - porcelán (hrnky, hrnečky, atd.) - příbory - nerezové doplňky - hotelový textil (ubrusy, utěrky, ručníky, prostěradla atd. ) - papírový a hygienický sortiment (ubrousky, papírové ...

TISKÁRNA-INTERTISK: -ofsetový tisk -výroba obalů -sítotisk -flexotisk -design -samolepky -fotografie -potisk dárků -tvorba www stránek.

Služby: -realitní kancelář -reality, nemovitosti.

Návrh, projekce: -výstavní expozice -ocelové výstavní konstrukce -interiéry prodejen.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - školní a kancelářské potřeby - spotřební materiál. Služby: - černobílé kopírování - barevný tisk - kroužková vazba - laminování.

Praní, žehlení, mandlování: -oděvů, prádla pro firmy i osoby.

Naše služby: - bezpečnostní agentura - vymáhání pohledávek.