Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pobočka. Služby: -vývoj software pro telekomunikační společnosti..

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmů: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - pozemků - nebytových prostor. Přímé odkoupení výše uvedených nemovitostí. V souvislosti s realizací výše uvedených činností poskytujeme zdarma tyto služby: - kompletní právní servis - převod médií.

Realitní a poradenská kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - komerčních prostor. Kompletní realitní, právní a finanční servis ZDARMA. Hypotéky, stavební spoření, jiné úvěry.

Předmět podnikání: -činnost organizačních a ekonomických poradců -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -pronájem vlastních nemovitostí s poskytováním jiných než základních služeb spojených s pronájmem -poskytování software .

Pronájem: - nafukovací i jiné atrakce - poníci - kolotoče - houpačky - skákací hrady - klouzačky - balonky.

Služby, poradenství: - deratizace - dezinsekce.

Správná cesta pro Vaše zviditelnění na internetu. Pro vytvoření profesionální prezentace nemusíte být programátorem, nabízíme skvělé prostředky pro vytvoření osobních a firemních stránek, blogů, e-shopů a fór. Naším cílem je nabídnout vám vše, co potřebujete k běhu a správě plnohodnotné webové prezentace.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Služby: - kosmetické - kadeřnictví.

Inženýrská a projektová činnost se zaměřením především na fontány a vodotrysky: - zahradní, městká, plovoucí fontána - umělé toky, jezírka, vodopády - úpravy vod, čerpací stanice.

Stavební, interiérové a designové centrum.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Zprostředkování prodeje či nákupu nemovitostí, zpracování kupní či jiné smlouvy, znalecký posudek, vklad do KN, zajištění financování při nákupu nemovitosti. Trvalá internetová inzerce v rámci ČR, u vybraných projektů i v zahraničí. Hovoříme německy a rusky. Jsme schopni zajistit nákup nemovitosti v těchto zemích: Německo, Rakousko, ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Služby: - fotografická agentura - nakladatelství - vydavatelství - DTP, grafické studio.

Společnost Elevator od svého založení v roce 2004 vyvíjí a implementuje webové aplikace. Pro své zákazníky realizuje vlastní koncepty řešení, s důrazem na individuální komunikaci firmy, dlouhodobé finanční úspory a zjednodušení některých procesů.

Zabezpečení služeb potřebných pro řešení distribuovaných komplexních systémů zpracování ekonomických agend: - marketing - příprava a tisk dokumentů - strojní i ruční obálkování - expedice zásilek - dodávky, instalace a zavedení softwarových produktů včetně trvalé autorské podpory - dodávky a servis hardwarových zařízení potřebných pro ...