Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme: - focení svateb, promocí a maturitních plesů - tvorba reklamní i reportážní fotografie.

Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Expresní textilní čistírna: -čistění oděvů -praní, žehlení prádla.

Reklamní agentura, kompletní služby v reklamě.

Nabízíme služby: -obalová grafika – propagační grafika – návrh webu – web design, produktový web – micro web – specializujeme se na dětský obalový design.

Dodávky a poradenské služby: -programy na zpracování dat. Podnikové poradenství. Implementace informačních technologií. Řízení projektů.

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Prodej, maloobchod: -stavební software pro inženýry, statiky a projektanty.

Autodoprava Matys: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava: - přeprava nebezpečných věcí na základě úmluvy - hydraulická zvedací plošina ADR - expresní doprava zásilek - krátkodobé skladování zboží.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Návrhy a realizace: -průmyslová automatizace pro - dřevařský průmysl, zdravotnictví, zdravotnictví, parkovací systémy, logistika skladu -čárové kódy -snímání SPZ/RZ -parkovací systémy -inventury -vrátnice.

Služby: -informační technologie -správa sítí -vývoj software.

Architektonický a inženýrský ateliér.

DESIGN Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Výroba: - razítka na počkání laserovou technologií - samolepící štítky. Služby: - reklama na auta - počítačová sazba a tisk - laminování dokladů - gravírování - rytí do kovu a plastu - informační systémy budov.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.