Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Masáže: -klasické -holistické aromamasáže -baňkování - hloubkové uvolnění svalů -detoxikace organizmu přístrojem Mary Staggs Detox -tlakové masáže.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů - svatební a společenské účesy - hloubkové ošetření vlasů.

Prodej a servis: - výpočetní techniky. - software a programy vč. her - prodej digitálních fotoaparátů.

Digitální tisk LUKY Velkoformátový tisk: -plachty, samolepící fólie -tištěné samolepky s ořezem tvaru -fotografie materiál ILFORD -plakáty, billboardy -mapy, plány, CAD. Řezané fólie: -písmena, loga -dakorační tvary. Lepení a kašírování: -na desky PVC, KAPA -plochy, vozidla. Tisk: -barevně veškeré tiskoviny, včetně ...

Bollegraaf Recycling Machinery Prodejní zastoupení. Prodej, servis zařízení Bollegraaf: - recyklační technika a technologie - mobilní a stacionární drtiče - třidírny odpadů.

3 D Dezinfekce-Dezinsekce-Deratizace: - kvalifikované zásahy proti všem druhům škůdců v domácnostech, malých provozovnách, v nemocnicích, velkých potravinářských výrobnách a kdekoliv jinde. - plošné deratizace měst (velkoplošné) - bytová družstva, podniky - ZOO (Zoologické zahrady)

Tiskárna, služby, tisk: -ofsetový tisk jedno- i vícebarevný do formátu B1 -periodický tisk: noviny, časopisy, bulletiny -knihy, publikace, prospekty, mapy, samolepky, telefonní seznamy, kalendáře, plakáty, vizitky -tisk na různé druhy papíru -ochrana, povrchová laminace, lakování -kopírování do formátu A3 ...

Psí hotel: -povoleno veterinární správou -domácí péče, -zdravé prostředí venkova-les, louky, rybník -možnosti velkého výběhu-zahrada -umístění svěřeného miláčka v rodinném domě v samostatné místnosti, ve vlastním pelíšku-možnost zapůjčení pelíšku po dohodě miláčka přivezeme -odvezeme stravování dle návyků z domova -veterinární ...

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Pořádání a zajištění výstav, přednášek a propagačních služeb.

Poskytovatel bezdrátového připojení k internetu. Hlášení závad : NonStop SMS na tel.: - 737 666 126

Rehabilitace, masáže: - aromaterapeutické zábaly - tvarování postavy - zpevnění postavy a pokožky - odstranění celulitidy - odplavení škodlivin z těla.

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Kabelová televize. Připojení: - vysokorychlostní internet.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Služby -product PR -brand PR -corporate Identity -krizové PR -tiskové konference -setkání s novináři -novinářské cesty & speciální akce -společenské akce -mediální tréninky -monitoring tisku včetně analýzy