Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Turistické informační centrum Poděbrady.

Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Služby: -modeling -škola pro manekýnky -fotomodelky. Zastupujeme: -manekýnky a manekýny -fotomodelky a fotomodely -hostesky a promotéry Zajišťujeme: -produkci módních přehlídek -promotion akce a prezentace -castingy pro klienty -společenské a firemní akce na klíč.

Služby: -prodlužování vlasů -vlasové příčesky -paruky, ofiny, pramínkování vlasů, copy, ohony, příčesky na zakázku.

Provádění ekologického auditu a sanací ekologických zátěží a rekultivace.

Pohřební služba: -smuteční obřady v síni v Holoubkově, v kostele -široký sortiment rakví -tisk parte -veškerá administrativa. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky.

Plavecký bazén. Fitness. Solárium.

Poskytování projektových, inženýrských a realitních služeb. Realizace stavebních projektů.

Nabídka architektonických služeb.

Kadeřnictví: - veškeré kadeřnické služby - prodlužování vlasů - zhušťování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika. Péče o pleť.

Ostraha a monitoring majetku klienta, ostraha majetku se psy, ozbrojený doprovod osob.

Architektonická a projekční kancelář: - vypracovávání architektonických návrhů a kompletní projekční práce v oblasti administrativních, bytových, obchodních, průmyslových a zdravotnických staveb - návrhy a realizacemi interierů - urbanismus a územní plánování - vedení staveb.

Reklamní agentura. Sítotisk. DTP studio. PRÁCE: - přímý tisk na textil - TRANSFER-přenosový tisk - FLOCK-flockování(flokování), sametování - vyšívání na textil Potisk: - trička, čepice - deštníky, batohy, tašky apod. - vizitky - samolepky - plakáty, letáky Venkovní reklamy: - světelné panely - billboardy ...

-krejčovství -krejčová -šití dámských a pánských oděvů na zakázku -úpravy oděvů -psychologické poradenství -esoterika -astrologie -numerologie -výklad karet

Provádíme: - masáže - lymfomasáže - manikúra - pedikúra - kosmetika - kadeřnictví

Vlasové studio REVLON. Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -mikrodermabraze. -modeláž nehtů. -pedikúra.

Masáže: -relaxační -reflexní -relaxační čokoládová -Dornova masáž -Breussova masáž -reiki terapie -lávovými kameny (Hot stones) -postizometrická relaxace -manuální lymfodrenáž- ruční lymfatická masáž

Prodej, dodávky: -Počítače -Notebooky - IT Komponenty -Tiskárny -Špionážní technika -Kamerové systémy -Navigace -Foto-Video další činnost: -Servis IT -Outsourcing -Internet -Správa sítě -Zápůjčky IT techniky

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.