Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Dodávky systémů vzduchotechniky a klimatizace. Projektové dokumentace vzduchotechniky všech stupňů. Posouzení stávajících systémů, konzultace. Servisní služby, údržba a opravy vzduchotechnických zařízení. Výroba potrubí z pozinkovaného plechu a ALP. Výroba tlumičů hluku, protidešťových žaluzií a podobných klempířských výrobků. Doprava našich ...

Česká celoplošná inzerce a bazar pro děti i dospělé, pro sportovce i lenochy. Bazar a inzerce zdarma, inzeráty s fotogafiemi zařazené do kategorií. Inzeráty je možno topovat.

KorCo+ reality - nabídka prodeje, pronájmu a správy nemovitostí. KAMAKO.cz - velkoobchodní prodej českého skla a bižuterie. Carbonstar.cz - velkoobchodní a maloobchodní prodej speciálních výrobků z karbonu. Net-link.cz - informační a prezentační internetový portál.

Recyklace a likvidace průmyslových odpadů.

Nabídka kadeřnických služeb.

Komplexní služby v oblasti realit: - zprostředkování koupě, prodeje a pronajmu realit -provádění veřejných dražeb nemovitostí, ať již dražeb dobrovolných jako způsobu dosažení nejvyšší prodejní ceny, tak i dražeb nedobrovolných - finanční poradenství, od návrhu nejvhodnějšího řešení financování Vaší nemovitosti po zajištění nabídek ...

Vydávání české a překladové beletrie.

Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Projekční kancelář: -projektová a inženýrská činnost stavební. Služby: -od architoktonické studie, přes projekt, až porealizaci a vyhodnocení stavby.

Služby: -potisk etiket -tisk čárových kódů -grafické návrhy.

Dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Kadeřnictví. Provozování dámského a pánského kadeřnictví.

Bezpečnostní agentura. Služby: -ostraha objeků. -recepční služby, obsluha telefonní ústředny. -převoz hotovosti.

Architektonický a projektový atelier.

Zajistíme pro vás grafické práce všeho druhu od vytvoření logotypu, vytvoření firemní identity až po tisk graficky vytvořených materiálů.

Kavitace. Lymfodrenáž Tripolární radiofrekvence. Masáže

Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.